DA LI PREPOZNAJTE DEČAKA SA FOTOGRAFIJE? Pomen njegovog imena izaziva jezu mnogima, a devojka ga ostavila iz BIZARNOG razloga!
Foto: Printscreen/Youtube

nekad i sad

DA LI PREPOZNAJTE DEČAKA SA FOTOGRAFIJE? Pomen njegovog imena izaziva jezu mnogima, a devojka ga ostavila iz BIZARNOG razloga!

Pop kultura -

U pitanju je britanski glumac, rođen 31. decembra 1937. godine u Margamu, Velika Britanija. Welšanin po poreklu, osvojio je dva Oskara, nekoliko Bafta i Emija.

Kako kaže, slika mu služi kao "screensaver", a često sebi kaže kada je pogleda: "Uspeli smo, dete".

Naša publika ga zna kao Hanibala Lektora u filmu "Kad jaganjci utihnu". Da, u pitanju je Entoni Hopkins.

Entoni Hopkins
foto: Profimedia

Slavna kuvarica i preduzetnica Marta Stjuart bila je u ljubavnoj vezi sa glumcem Entonijem Hopkinson, a otkrila je da ga je ostavila zbog njegove najpoznatije uloge.

Gostujući u emisiji Elen Dedženeris, Marta se prisetila veze sa slavnim glumcem.

- Izlazila sam s Entonijem Hopkinsom, ali sam raskinula sa njim jer nisam mogla da prestanem da mislim o njemu kao o Hanibalu Lektoru - ispričala je, a voditeljka je bila ubeđena da Marta ne govori istinu, ali je ona insistirala da je priča stvarna.

Entoni Hopkins
foto: Profimedia

- Imala sam veliku zastrašujuću kuću u Mejnu koja je bila izgrađena na stotinu jutara šume. Nisam mogla ni da zamislim da tamo odvedem Entonija Hopkinsa, sve o čemu sam mogla da razmišljam bilo je da je u filmu jeo ljudsko meso - priznala je Marta.

Stjuart nije otkrila kada je tačno s glumcem bila u vezi, a o njihovom odnosu je već jednom govorila u intervjuu s Hauardom Sternom 2006. godine.

- O, volela sam ga, ali bio je... Strašan. ​​Htela sam da ga pozovem gore u Mejn, imam predivan dom u Mejnu... Ali onda sam se predomislila jer sam ponovno pogledala taj film. Želiš li da ti neko pojede mozak dok sediš u svojoj divnoj kući u Mejnu? - upitala je i dodala da bi verovatno imala jako lep odnos s njim da je mogla da pređe preko njegove uloge Hanibala Lektora.

Podsetimo, Hopkins je u filmu "Kad jaganjci utihnu" iz 1991. glumio Hanibala Lektora, serijskog ubicu koji je pojeo svoje žrtve, a za tu je ulogu osvojio i Oskara za najbolju glavnu ulogu 1992. godine.

Marta Stjuart
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

03:56

Anegdote o zimskim sportovima u Kini

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track