BRED PIT SMUVAO 23 GODINE MLAĐU PEVAČICU! Jedan od najpoželjnijih muškaraca Holivuda sad je u vezi sa komšinicom koja ima HITOVE!
Foto: Profimedia

NOVA ROMANSA

BRED PIT SMUVAO 23 GODINE MLAĐU PEVAČICU! Jedan od najpoželjnijih muškaraca Holivuda sad je u vezi sa komšinicom koja ima HITOVE!

Pop kultura -

Glumac Bred Pit je, prema pisanjima stranih medija, u tajnoj vezi sa švedskom pevačicom Like Li, koja je od njega mlađa 23 godine, piše The Sun.

Jedan od najpoželjnijih holivudskih glumaca počeo je da se druži sa pevačicom (35) sredinom 2021. godine, a prvi je informaciju preneo list "Deux Moi" iz Švedske, odakle je Like.

Like Li
foto: Printscreen/Youtube

Prošle nedelje je taj list objavio da je par viđen u novom italijanskom restoranu u Holivudu, koji uglavnom posećuju poznate osobe.

Like ima šestogodišnjeg sina Diona kog je dobila u vezi s diskografom Džefom Baskerom (47) i sa kojim živi u kući koju je kupio njen bivši partner 2018. godine za 1.850.000 dolara.

Bred Pit
foto: Profimedia

Na minut vožnje od te kuće živi Bred Pit, pa izvori otkrivaju da su zbog toga mogli nesmetano da se druže.

Like Li
foto: Printscreen/Youtube

- To savršeno funkcioniše za Breda, da ima nekoga ko živi tako blizu njega - objašnjava dobro upućeni izvor.

Pre nego što je počeo da se zabavlja sa pevačicom, Bred Pit je bio povezivan sa nemačkom manekenkom i modelom Nikol Poturalski (29), koju je upoznao na zabavi posle premijere filma "Bilo jednom u Holivudu".

Bred i Anđelina Džoli su zvanično razvedeni aprila 2019. godine, ali još uvek vode pravnu bitku oko starateljstva nad decom.

bred Pit, US open, Novak Đoković
foto: Printskrin

Kurir.rs/K.Đ/Thesun

Bonus video:

13:20

Oduvala pola estrade! Vanja MIjatović izbacila megahit!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track