KAKAV MACAN! NJIMA JE TO U KRVI: Ovo je brat Ammara Mešića i opasan je frajer, ženski rod poludeo za njim, a igraće u ovoj seriji
Foto: Printscreen Instagram

seksi

KAKAV MACAN! NJIMA JE TO U KRVI: Ovo je brat Ammara Mešića i opasan je frajer, ženski rod poludeo za njim, a igraće u ovoj seriji

Pop kultura -

Završila se druga sezona popularne serije "Igra sudbine", ali odmah počinje emitovanje prve epizode treće sezone.

igra sudbine
foto: TV Prva/Aleksandar Krstović

U novoj sezoni pojaviće se neki novi likovi koji će oplemeniti sagu o porodici Kanački i ostalima međutim, neki broji glumci neće igrati u nastavku.

Kako što je već poznato, glumice Jelena Đukić (Višnja) i Iva Štrljić (Dijana Erski) neće stati pred kamere u novim epizodama. Baš kao ni Milorad Damjanović (Doda) ni Ivana Dudić (Nora), a možda najšokantnije otkriće jeste da ni Draganu Mićalović, koja glumi Unu, više nećemo gledati u TV hitu za koji scenario piše Žarko Jokanović.

Kolo sreće, Igra sudbine
foto: Promo

Produkcija se pobrinula da odsustvo onih koji su otišli nadoknadi novim glumačkim imenima, te će se tako u novoj sezoni ekipi priključiti dvadeset novih glumaca, na čelu sa glumačkom legendom Mirom Banjac.

Zanimljivo je to da će jednu od uloga odigrati i Deni Mešić, rođeni brat Ammara Mešića, koga u “Igri sudbine” gledamo kao Strahinju. Hoće li njih dvojica i pred kamerama biti u rodu zasad nije poznato, budući da se svi detalji o novoj sezoni, a posebno o karakterizaciji likova, drže u strogoj tajnosti, piše portal "FilmiTV"

Ljubitelji pomenutog ostvarenja od kako su čuli vest da će gledati Denija u nastavku "Igre sudbine", odmah su pohitali da vide kako on izgleda, a brojni su komentari da je "opasan frajer" kao i njegov brat Ammar.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:50

Jana Todorović u Pulsu Srbije objasnila šta znači reč iz njene nove pesme čikšeh

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track