PEVAČICA TRPELA ZLOSTAVLJANJE I IŽIVLJAVANJE: Rekao mi je da sam oštećena roba, gurao na krevet i SILOVAO, a ćerka je znala za to!
Foto: Profimedia

jezivo

PEVAČICA TRPELA ZLOSTAVLJANJE I IŽIVLJAVANJE: Rekao mi je da sam oštećena roba, gurao na krevet i SILOVAO, a ćerka je znala za to!

Pop kultura -

Bivša Spajsica Mel B (46) i njena ćerka Feniks (22) podelile su svoje priče u okviru kampanje za podizanje svesti o seksualnom nasilju.

Naime, pevačicu je zlostavljao njen bivši suprug Stiven Belafonte, a njena ćerka je bila svedok nekih od njegovih najgorih napada.

Mel B
foto: Profimedia

Mel B je istakla da oseća da bez obzira na njeno bogatstvo i slavu, mnogi ne bi verovali da joj se to zaista dogodilo. Ona je podelila svoju priču nakon što je na društvenim mrežama videla uznemirujući snimak mlade žene koja optužuje vrhunskog fudbalera za seksualno zlostavljanje.

- Ovog vikenda sam čula traumatično priznanje žene koju je navodno silovao muškarac kome je očigledno verovala. Ove situacije se mogu desiti svakoj ženi - iako je u mom slučaju situacija bila drugačija. Deset godina sam bila emotivno i fizički zlostavljana u braku koji sam konačno napustila 2017. godine - rekla je ona.

- Između mene i bivšeg su se desile stvari kojih se do danas ne sećam u potpunosti jer trauma nakon zlostavljanja može da traje ceo život. Ali skoro pet godina kasnije, i dalje se budim u ranim satima sa zastrašujućim zvucima i slikama koje mi prolaze kroz glavu - priznala je bivša Spajs Girl, dodajući da razume da se mnoge silovane i zlostavljane žene u vezi osećaju nemoćno.

Mel B
foto: Profimedia

- Kada sam konačno izašla iz braka, odlučila sam da rizikujem karijeru tako što sam napisala knjigu 'Brutalno poštena' o svojim iskustvima. Bivši mi je reklao da mi niko nikada neće verovati, da nemam dokaze i da ću zbog toga što su piće, droga i seks deo naše veze biti 'oštećena roba' ceo život - otkrila je ona.

Međutim, znala je da milioni žena prolaze kroz slične situacije. Zbog traume nije se sećala svega, pa je pisac sa kojim je radila morao da razgovara sa njenim prijateljima. Ipak, najviše je pogodilo kada je shvatila da je njena ćerka bila svedok zlostavljanja.

Mel Bi
foto: Profimedia

- Iskrala sam se iz svoje sobe i otišla da proverim da li je mama dobro. Zatim sam se vratila u svoju sobu, ali nekoliko minuta kasnije, čula sam još više vrištanja i vike. Vikala je: „Stani, skloni se", a onda sam čula udarce! Opet sam otišla gore i videla Stivena sa spuštenim pantalonama i mamu gurnutu preko kauča! Smrzla sam se od tog prizora, ali znala sam da ne mogu ništa da učinim - prisetila se Feniks koja danas u školama poučava decu šta zapravo znači pristanak na sek*ualni odnos.

- Tek nakon što je moja knjiga izašla, shvatila sam da toliko žena prati taj tačan obrazac. Droga i piće su oblik samolečenja za uklanjanje muke, stida i krivice. Jedna od najponižavajućih stvari koje sam pretrpela u svojoj nasilničkoj vezi je kada me je snimao tokom seksa - rekla je Mel, i zaključila da je veoma važno da razgovaramo o ovoj temi i da dam sve od sebe da izborimo pravdu.

Mel B
foto: Prodimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:58

GLUMAC ISPRIČAO VIC: Andrija Milošević nije oduševio trudnu devojku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track