LJILJANA JAKŠIĆ SAMA ODGAJA ĆERKU! Glumica je rodila u 6. deceniji, a sada progovorila o njenom odrastanju, kažu da je MAJKA HEROJ
Foto: Zorana Jevtić

PRELEPO

LJILJANA JAKŠIĆ SAMA ODGAJA ĆERKU! Glumica je rodila u 6. deceniji, a sada progovorila o njenom odrastanju, kažu da je MAJKA HEROJ

Pop kultura -

Glumica Ljiljana Jakšić rodila je ćerku Dariju u šestoj deceniji. Ona je sada progovorila o naslednici koju sama odgaja, a jednom izjavom je još jednom dokazala koliki je heroj.

Ljiljana Jakšić
foto: Printscreen/Kurir televizija

- Važno je da smo se pokrenuli, da smo krenuli da radimo nešto. Ono što sam nastavila da igram je predstava ''Moj otac Vuk Karadžić''. Nije teško slušati ljude koji popiju, obično ja dok nastupam i oni koji su popili, oni se primire. Sve se dešava u kafani... - rekla je glumica u emisiji ''Premijera - Vikend specijal'', a onda progovorila o svojoj naslednici.

- To je nešto najvažnije i najlepše u mom životu. To je pravo bogatsvo i suština života. Ona ide u drugi razred i još nije na onlajn nastavi. Ja mislim da sam mnogo žena motivisala i drago mi je. I žene u kasnijim godinama mogu da ostave potomstvo. Nije teško biti majka, tu su neke komplikacije koje su svakodnevne. Nije lako izgurati u poslu i druženju, pa tako ni u majčinstvu. Roditelji su tu vispreni i žilavi... Moja ćerka je puna pitanja, ona je znatiželjna da čuje šta sam ja radila u životu. Voli da me gleda kad radim i bila je otvaranju Skadarlije i tako je ponosna bila što ja baš tu radim. Mnogo je lepo to, ne doživljavam to kao nešto teško. Ja pokušavam da nađem načine da plivam u svemu tome. Bitna je ljubav. Iz silne ljubavi i želje sam ja i postala majka i ljubav je ključna reč u našim životima - rekla je Ljiljana i dodala da joj nimalo ne predstavlja teret to što je samohrana majka.

- Mnogo je ljudi koji mi čestitaju na hrabrosti. Meni je to čudno, mislim da bi se svaka majka u mojoj situaciji tako ponašala. Pored mene korača jedno divno mlado biće, koje ja usmeravam u životu. Pune smo priče i radosti, sve je to velika životna radost. Ona je izrazila želju da bude advokat. Počela je da svira violinu, ali ona će biti advokat.

Ljiljana Jakšić
foto: Printsceeen/Prva TV

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

03:31

LJILJANA JAKŠIĆ JEDVA PREŽIVLJAVA OD POČETKA PANDEMIJE: Slobodni umetnici su postali socijalni slučajevi (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track