ŠMEKER ZA KIM SU LUDELE DAME BIO SAM 13 GODINA: Zbog TRAGIČNE smrti voljene prestao da izlazi, a onda se ZALJUBIO u pogrešnu ženu
Foto: Profimedia

nema sreće

ŠMEKER ZA KIM SU LUDELE DAME BIO SAM 13 GODINA: Zbog TRAGIČNE smrti voljene prestao da izlazi, a onda se ZALJUBIO u pogrešnu ženu

Pop kultura -

Glumac Lijam Nison (68) je nedavno ispričao neobičnu istinu o svom privatnom životu, otkrivši da se tokom putovanja u Australiju pre izvesnog vremena zaljubio nakon godina samovanja, ali u zauzetu ženu.

Liam Nison
foto: Profimedia

Proslavljeni Irac je sam još od smrti supruge Nataše Ričardson pre 13 godina. On je 2020. proveo nekoliko meseci u Melburnu dok je snimao akcioni film "Blacklight".

Uprkos tome što je grad u tom trenutku bio u četvrtoj fazi blokade usled pandemije kovida, Nison se našao u romantičnoj, zamršenoj priči sa ženom koja mu je bila "nedostupna".

"Dopao mi se Melburn. Voleo sam našu australijsku ekipu, oni su sjajni radnici. Svaki sektor je bio odličan. Bili su svoj na svome. Imali su sjajan smisao za humor", rekao je glumac o snimanju u Australiju.

"Stekao sam i par prijatelja... A i zaljubio sam se, ali je ona bila zauzeta", dodao je Nison.

Liam Nison, Nataša Ričardson
foto: Profimedia

Podsetimo, njegova pokojna supruga Nataša Ričardson umrla je 2009. u 45. godini usled epiduralnog hematoma dva dana nakon što je udarila glavom tokom početnih lekcija skijanja u Kvebeku.

Lijam je 2014. progovorio o Natašinoj nesreći i načinu na koji je preminula: "Bila je na aparatima za održavanje života... Ušao sam kod nje i rekao joj da je volim. Rekao sam: :"Dušo, udarila sa glavom, nećeš se oporaviti od ovoga". Ona i ja smo sklopili pakt, ako neko od nas dođe u vegetativno stanje, povući ćemo utikač. To je bila moja prva pomisao: "U redu, ove cevi moraju da nestanu". I ona je otišla". Par je bio u braku od 1994, a dobili su dva sina - Majkla i Danijela.

"Najgore je bilo prve dve godine, jer svaki put kada sam čuo da se otvaraju ulazna vrata, pomislio sam da je to ona. I dalje je čekam... Tuga vas slomi, poput ogromnog talasa. Odjednom postanete užasno nestabilni. Kada vas tuga udari, danima ne možete da dođete sebi", istakla je holivudska zvezda.

Njegova pokojna supruga je bila ćerka slavne glumice Vanese Redgrejv, a njena mlađa sestra je Džoeli Ričardson koju je naša publika gledala u seriji "Reži me".

Liam Nison
foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:47

Andrija Milošević nije mogao da izdrži, prekinuo ženu u kuvanju i ispričao vic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track