NEPREPOZNATLJIVA! MANDINA UDOVICA OBJAVILA FOTKU S MATURE: Evo kako je Anja izgledala kao TINEJDŽERKA, jedna stvar je ostala ista!
Foto: Zorana Jevtić

NEKAD I SAD

NEPREPOZNATLJIVA! MANDINA UDOVICA OBJAVILA FOTKU S MATURE: Evo kako je Anja izgledala kao TINEJDŽERKA, jedna stvar je ostala ista!

Pop kultura -

Nije retkost da javne ličnosti na društvenim mrežama objavljuju fotografije iz detinjstva i tinejdžerskih dana, a ovom trendu nije odolela ni naša poznata glumica Anastasia Anja Mandić, inače udovica legendarnog glumca Milorada Mandića Mande.

Anja je naime na Instagramu objavila fotografiju s mature, kada su vremena, pa samim tim i trendovi bili posve drugačiji. Ipak, osim stajlinga i kraće frizure, koji su u skladu s tadašnjim modnim trendovima, drugačiji, Anja je, osim lepote, zadržala damsko držanje i stil.

"Jedna maturska, sa zviždukom", napisala je Anja u opisu fotografije koja je prikupila mnoštvo lajkova, ali i pozitivnih komentara njenih pratilaca na Instagramu.

Anja Mandić, Milorad Mandić
foto: Damir Dervišagić

Anja Mandić inače potiče iz glumačke porodice. Naime, njena majka Ognjanka Ognjanović je glumica, a njen deka Aleksandar Ognjanović bio je pozorišni reditelj i osnivač Beogradskog dramskog pozorišta.

Njeni roditelji su se razveli kad je bila mala, da bi se potom njena majka udala za glumca Miloša Žutića, dok je njen otac ušao u vezu s majkom Milana Kalinića, te je Anja odrasla uz glumicu Katarinu Žutić i poznatog voditelja.

Anja Mandić
foto: Story

Anja je inače bila 12 godina u braku s legendarnim glumcem Miloradom Mandićem Mandom, s kojim ima sina Andriju.

(Kurir.rs/ L.S.)

Bonus video:

01:27

BJELOGRLIĆ JE NAPUNIO 58 GODINA, A OVAKO SLAVI ROĐENDAN: Pevao mu ACO PEJOVIĆ, a i jedna glumica na uvce VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track