SLUČAJNO UBIO KOLEGINICU NA FILMSKOM SETU, A SAD SE VRATIO SNIMANJU: Slavni glumac otkrio šta mu je NAJTEŽE nakon TRAGEDIJE
Foto: Profimedia

NOVI POČETAK

SLUČAJNO UBIO KOLEGINICU NA FILMSKOM SETU, A SAD SE VRATIO SNIMANJU: Slavni glumac otkrio šta mu je NAJTEŽE nakon TRAGEDIJE

Pop kultura -

Nakon što je na setu filma "Rust" u oktobru prošle godine slučajno ubio direktorku fotografije Halinu Hačins, glumac Alek Boldvin vratio se poslu.

Glumac je o video objavi na Instagramu obavestio svoje pratioce da se vratio snimanju, te da je, uz poteškoće, prvi snimajući dan ipak završen uspešno.

Halina Hadčins, Halina Hačins
foto: Profimedia

- Prvi dan je uvek težak. Ne radim puno kao pre. Odem na posao i zaboravim šta bi trebalo da radim. Čudno mi je sada kada sam se vratio na posao. Nisam radio od 21. oktobra prošle godine, kada mi se na snimanju dogodila ona užasna stvar. Preminula je Halina Hačins - rekao je glumac u videu koji trenutno snima film “97 Minutes“.

Boldvin je u svom obraćanju dodao da mu je bilo veoma teško da se posle svega vrati na posao.

Alek Boldvin
foto: Profimedia

- Još uvek mi je teško da izgovorim to. Ali vratio sam se na posao, bilo je zanimljivo. Ekipa je jako vredna, ceo dan su na nogama - rekao je Boldvin i dodao kako mu je veoma drugačije da radi s mlađom ekipom i ograničenim budžetom.

Podsetimo, Alek Boldvin je početkom decembra prošle godine u intervjuu ispričao da više nikad neće moći da snima uloge s oružjem i da ga uopšte nije briga ako više neće glumiti nakon kobnog događaja.

(Kurir.rs/ L.S.)

Bonus video:

03:22

HVALA RODITELJIMA EMIRA KUSTURICE: Džoni Dep otkrio do sada nepoznat detalj iz svog života

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja