CEO SVET JE BIO ZABRINUT ZBOG NJEGA, A SAD JE REŠIO DA SE OGOLI: Zvezda PRIJATELJA OBJAVLJUJE memoare, OVO JE njegova ISTINA
Foto: Profimedia

NAJAVIO

CEO SVET JE BIO ZABRINUT ZBOG NJEGA, A SAD JE REŠIO DA SE OGOLI: Zvezda PRIJATELJA OBJAVLJUJE memoare, OVO JE njegova ISTINA

Pop kultura -

Metju Peri, koga je cela planeta zavolela u ulozi Čendlera u seriji "Prijatelji", odlučio je da ispriča svoju priču. Glumac je na svom Instagram profilu obavestio javnost da objavljuje memoare.

Podelio je naslovnicu knjige, koju krasi njegova fotografija i naslov "Friends, Lovers and the Big Terrible Thing" ("Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar").

- Toliko je o meni pisano u prošlosti. Mislio sam da je vreme da ljudi čuju moju priču. Usponi su bile visoki, padovi su bili niski. Ali doživeo sam da ispričam priču, iako je ponekad izgledalo da neću. I sve je ovde - napisao je Metju Peri u opisu naslovnice.

Kako prenosi "Daily Mail", memoari Metjua Perija izlaze 1. novembra ove godine.

Metju Peri

Metju Peri je svetsku slavu stekao u seriji "Prijatelji", gde je igrao lik Čendlera Binga. Čuveni sitkom imao je 10 sezona, i emitovao se u period od 1994. do 2004. godine.

Peri je zajedno sa kolegama Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisom Kudrou, Metom LeBlankom i Dejvidom Švimerom učestvovao u pravljenju specijalne emisije o seriji "Prijatelji", koja je emitovana prošle godine na HBO kanalu.

(Kurir.rs/ L.S.)

Bonus video:

00:22

MORALA SAM DA PONAVLJAM SCENU ZBOG KOJA! Glumica otkrila šta se dešavalo iza kadra serije Crna svadba

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track