MUŽ JOJ PRETIO NOŽEM, HTEO DA JE RASKOMADA, JEDVA POBEGLA: Slavna glumica se otarasila PAKLA, danas je KONAČNO srećna
Foto: Profimedia

JEZIVO

MUŽ JOJ PRETIO NOŽEM, HTEO DA JE RASKOMADA, JEDVA POBEGLA: Slavna glumica se otarasila PAKLA, danas je KONAČNO srećna

Pop kultura -

Glumica Kristina Riči od detinjstva je pod svetlima reflektora, a svi se i te kako dobro sećaju njene uloge u filmu "Porodica Adams". Poznata je po svojim mračnim ulogama, ali i po tome da je tokom karijere neretko drastično menjala svoj izgled.

Riči se prvi put pred kamerama pojavila kada je imala samo devet godina, i to u filmu "Mermaids", nakon kojeg je dobila ulogu Srede (Wednesday) Adams u legendarnom filmu. Pojavila se i u filmu "Casper", a u to vreme je već bila na glasu kao tinejdžerska ikona. Riči ovih dana slavi 42. rođendan, a svoju blistavu karijeru nastavila je punom parom. Iako su joj uloge iz detinjstva i dalje najpoznatije, redovno je prihvatala da glumi likove u raznim popularnim filmovima i serijama.

Kristina Riči, Porodica Adams
foto: Profimedia

Slavna glumica pronašla je sreću i u privatnom životu, i to s novim suprugom, Markom Hemptonom, s kojim je pred oltar stala krajem prošle godine, te su dobili i prvo dete.

Kristina je vesti o trudnoći i novom braku objavila samo nekoliko meseci nakon što je njenom bivšem suprugu Džejmsu Hirdegenu izrečena mera zabrane približavanja usled optužbi za nasilno ponašanje u porodici.

Džejms Hirdegen, Kristina Riči
foto: Profimedia

S Markom se zbližila godinu ranije, kada su zajedno sarađivali na brojnim modnim snimanjima za koje ju je on uređivao. Mark je inače poznat po saradnjama sa zvezdama s A-liste i modnim kućama kao što su Hugo Boss, Marc Jacobs, Prada, Louis Vuitton i Calvin Klein.

Pre njega Kristina je volela Hirdegena, s kojim ima 6-godišnjeg sina Frederika, a o čijem su starateljstvu postigli dogovor u martu prošle godine. Sporazum je pogodovao glumici, kojoj je starateljstvo na kraju dodeljeno, a njen bivši partner dobio je pravo na posećivanje sina.

Kristina Riči
foto: Profimedia

Međutim, nedavno je izneo šokantne optužbe dok je podnosio zahtev za privremenu meru zabrane prilaska, tvrdeći da njegova bivša zloupotrebljava lekove na recept i kombinuje ih s alkoholom, što je čini opasnom za njihovog sina. Ona je njemu pak uzvratila optužbama da ju je fizički zlostavljao i da je morala da krije noževe po kući nakon što joj je pretio da će je raskomadati.

Bivši supružnici venčali su se u oktobru 2013. godine, a godinu dana kasnije dobili su sina.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Bonus video:

02:02

ŽELELA SAM DA IMAM TROJE DECE, MAJČINE REČI MI ODZVANJAJU U GLAVI: Glumica otvorila dušu i progovorila o ĆERKI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track