BOJAO SE DA UĐE S NJOM U VEZU JER JE MISLIO DA JE HISTERIČNA: Ovaj slavni par je DOKAZ da prvi utisak može i te kako da prevari
Foto: Profimedia

SVI IM ZAVIDE

BOJAO SE DA UĐE S NJOM U VEZU JER JE MISLIO DA JE HISTERIČNA: Ovaj slavni par je DOKAZ da prvi utisak može i te kako da prevari

Pop kultura -

Španska glumica Penelope Kruz ovog vikenda je zablistala na dodeli nagrada Goya Valensiji, a pred fotografe se pojavila u raskošnoj roze haljini sa svetlucavim detaljima.

Glumica se na crvenom tepihu pojavila u društvu svog supruga Havijera Bardema, a slavni par izgledao je zaljubljenije nego ikad. Penelope je još jednom dokazala da retko ko može da je zaseni, a svojom lepotom iz godine u godinu sve više očarava.

Penelope Kruz
foto: Profimedia

Inače, Goya nagrade su ekvivalent Oskaru na španskom području, a radi se o najprestižnijim nagradama u tamošnjem filmskom svetu.

Penelope Kruz i Havijer Bardem inače imaju zanimljivu ljubavnu priču. Par se upoznao 1992. godine i već su tada pred kamerama upali u problematičnu ljubavnu aferu. Penelope je tada imala samo 16 godina i bila je to njena prva uloga. Reč je o filmu "Jamón Jamón", a Havijer joj je bio prvi filmski partner koji je bio u ranim dvadestima. On je godinama kasnije otkrio da se među njima nije ništa dogodilo, iako je postojala određena hemija.

Penelope Kruz, Havijer Bardem
foto: EPA

Kada je napunila 20 godina, Penelope se preselila u Njujork kako bi pohađala studije engleskog jezika i baleta. I ona i Havijer su nastavili da rade na karijerama, a bili su i u vezama sa slavnim kolegama. Ona je imala romansu s Tomom Kruzom, kojeg je upoznala na snimanju filma "Vanilla Sky", a Havijer se vinuo u zvezde s filmom "Nema zemlje za starce".

Penelope Kruz, Havijer Bardem
foto: Profimedia

Ono što ih je ponovo spojilo je romantična komedija "Vicky Cristina Barcelona" reditelja Vudija Alena, koji ih je uz Skarlet Johanson angažovao da glume u filmu. Tada je Havijer privukao Penelopinu pažnju, ali oboje su se bojali da naprave prvi korak jer su želeli da zadrže profesionalnost sve do poslednjeg dana snimanja. Kada je i taj dan došao, njihov prijatelj je priredio zabavu tim povodom, a sve ostalo je istorija.

On je u jednom od intervjua priznao kako su ga mučile neke sumnje i kako je u početku oklevao, naročito nakon što su snimili scene histeričnih rasprava, a Penelope je glumila neodoljivu i strastvenu ženu koja ga je toliko zadivila da je počeo da se pita želi li zaista takav lik u svom životu.

Penelope Kruz, Havijer Bardem
foto: Profimedia

Iako su svi očekivali veliko i raskošno venčanje, par se venčao u potpunoj privatnosti i sve što javnost zna je to da je ceremonija održana na Bahamima u kući Džonija Depa. Kasnije su postali roditelji sina Lea i ćerke Lune, koje takođe kriju od očiju javnosti kako bi jednog dana sami znali da razlikuju fikciju od stvarnosti.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Bonus video:

00:15

Verila se glumica Anja Alač: Zaprošena u pozorištu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track