NAOMI KEMBEL PROGOVORILA O ONOME ŠTO JE CEO SVET ŽELEO DA ZNA: Otkrila da li je usvojila ćerku, a evo kako na nju utiče MAJČINSTVO
Foto: Profimedia

NOVA ŽIVOTNA EPOHA

NAOMI KEMBEL PROGOVORILA O ONOME ŠTO JE CEO SVET ŽELEO DA ZNA: Otkrila da li je usvojila ćerku, a evo kako na nju utiče MAJČINSTVO

Pop kultura -

Pedesetjednogodišnja Naomi Kembel prvi put je pokazala svoju ćerku, s kojom u naručju krasi naslovnicu svetski poznatog magazina.

Poznata manekenka zaprepastila je obožavatelje objavom rođenja svoje ćerke u maju, samo nekoliko nedelja nakon što se pojavila na pisti Pariske nedelje mode bez vidljivog trudničkog stomaka.

Ipak, ona insistira da je devetomesečna beba - čiji biološki otac nikad nije imenovan - njena, prenosi Daily Mail.

Naomi Kembel
foto: Profimedia

Naomi se tokom intervjua ponašala stidljivo, a uprkos tome što je potvrdila da njena ćerka nije usvojena, odbila je dalji razgovor na tu temu.

- Nije usvojena, moje je dete - izjavila je.

Međutim, priznala je da je vrlo malo njenih prijatelja i članova porodice znalo da planira da postane majka.

- Na jednu ruku mogu nabrojati ljude koji su znali da imam dete, ali ona je najveći blagoslov koji sam ikada mogla da zamislim. To je najbolja stvar koja mi se ikad dogodila - rekla je.

Naomi je otkrila da još uvek voli manekenstvo, ali priznaje da što je starija, to je čini sve nervoznijom.

Naomi Kembel
foto: Profimedia

- Još uvek uživam, ali me košta živaca. I to zato jer imam 51 godinu, a delim pistu s devojkama od 18 godina! Sjajno je biti u društvu mladih devojaka na početku karijere, ali previše se trudim oko toga da ih naučim kako da ispravno hodaju pistom - rekla je ona, te dodala:

- Kad sam tek počinjala karijeru, definitivno smo morale da iskažemo svoju ličnost, koja je bila najvažnija - objasnila je Crna Pantera.

O navodima da je postala "majka mlađoj generaciji crnih modela", Naomi je rekla:

- Puno sam puta učestvovala na modnim revijama, ali nikad me nisu birali za reklamne kampanje i bolelo bi – stvarno je bolelo - rekla je.

Naomi Kembel
foto: Profimedia

- Morala bih to da prihvatim i nastavim dalje. Naravno, bilo bi sjajno da sam tada imala tu podršku oko sebe, ali ponosna sam što se to događa sada, što sam deo te promene i vidim raznolikost.

Ikona 90-ih prvi put je viđena sa svojom ćerkom u javnosti tokom izleta u Njujorku u julu.

Izgledajući šik, Naomi je obukla belu košulju u kombinaciji sa širokim crno-zelenim pantalonama i opušteno je gurala dečja kolica.

Naomi - za koju se veruje da nema dečka - iznenadila je svoje pratioce na Instagramu podelivši fotografiju svog novorođenčeta pre devet meseci napisavši da nikad nije osetila veću ljubav.

Naomi Kembel
foto: Profimedia

Ispod fotografije svoje devojčice, čije ime još uvek nije otkriveno, Naomi je napisala:

"Predivan mali blagoslov odabrao me da joj budem majka. Toliko sam počastvovana što imam ovu nežnu dušu u svom životu da ne postoje reči koje mogu da opišu doživotnu vezu koju sada delim s tobom, moj anđele. Nema veće ljubavi", napisala je.

Naomi je 2018. godine bila u vezi s reperom Skeptom, ali je sledeće godine već uživala u društvu Lijama Pajnea. Takođe je bila u vezama sa slavnim osobama poput P Didija, Roberta De Nira, Majka Tajsona i ruskog milijardera Vladislava Doronina.

Naomi Kembel
foto: Profimedia

Iako uvek krije svoj ljubavni život, ranije je izjavila da je u dobrim odnosima sa svojim bivšima i da se trenutno ne viđa ni sa kim novim.

Iako je Naomi vest o bebi krila od celog sveta, njena majka Valeri Moris-Kembel, na društvenim mrežama je otkrila da je oduševljena prinovom u porodici.

Podelivši istu fotografiju, napisala je: "Čestitam svojoj ćerki Naomi na rođenju ćerke, oduševljena sam jer sam dugo čekala da postanem baka.

"Volimo te, mama", napisala je tad Naomi.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

01:16

VODITELJKA NATAŠA ĐURIČIĆ PROŠETALA KREACIJE MIRJANE MARIĆ: Bivša manekenka ne krije emocije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track