ČEKAJ MALO, PA TO NIJE MEGAN: Digla se frka na Tviteru jer je princ Hari bio u društvu druge žene na utakmici! (FOTO)
Foto: Profimedia, Shutterstock

upalile se mreže

ČEKAJ MALO, PA TO NIJE MEGAN: Digla se frka na Tviteru jer je princ Hari bio u društvu druge žene na utakmici! (FOTO)

Pop kultura -

Princ Hari (37) na tribinama je pratio finale američkog fudbala Super Boula, ali ne sa suprugom Megan Markl (40) već u društvu rođake i princeze Judžinije (31).

Neki korisnici Tvitera u početku su zamenili Judžiniju za Megan, ali vojvotkinje nije bilo na tribinama, dok je kasnije jedna objava pokrenula lavinu komentara.

- Kad se svetovi sudare. Princ Hari i princeza Judžinija na Super Boulu - pisalo je ispod fotografije na Tviteru, a objava je privukla puno reakcija.

- Ima smisla da je ona s njim. Išla je na duple sastanke sa Harijem i Megan i jedina je koja ih je ikada javno podržala - pisalo je u jednom komentaru.

- Da je Megan tamo, hejteri bi se pitali ko se brine o deci - komentarisao je drugi aludirajući na to da i Judžinija ima dete, a da mediji nisu pisali o tome kao što to inače pišu o Megan.

- Kad netoksični članovi porodice provode vreme zajedno - podržali su ih mnogi u komentarima na društvenoj mreži.

princeza Evgenija
foto: Profimedia

Hari je nosio belu majicu i tamni sako te su on i Judžinija bili jedni od retkih poznatih lica koji nose maske dok sede na tribinama, dok su ostali, kao što su Dženifer Lopez, Ben Aflek, Kanje Vest i Bijonse, viđeni bez njih.

To bi moglo biti posledica Harijeve zabrinutosti oko situacije sa kovidom-19 nakon što je njegovom ocu princu Čarlsu (73) prošle nedelje dijagnostikovan virus, a zatim i vojvotkinji Kamilli.

0649499016, Kamila Parker, princ Čarls
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

02:43

ANA STANIĆ NAKON 7 GODINA IZBACUJE NOVI ALBUM! Sa novom pesmom učestvovaće na takmičenju Pesma za Evroviziju 22

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track