ČEKA OSMO DETE S PETOM ŽENOM, A SAD KUKA ZA BIVŠOM I HOĆE JE NAZAD: Voditelj MOLI pevačicu da mu se vrati, ne može da je PREŽALI
Foto: Printscreen/Youtube

PATI ZA PROŠLIM DANIMA

ČEKA OSMO DETE S PETOM ŽENOM, A SAD KUKA ZA BIVŠOM I HOĆE JE NAZAD: Voditelj MOLI pevačicu da mu se vrati, ne može da je PREŽALI

Pop kultura -

Iako su raskinuli pre osam godina, čini se da poznati pevač, komičar i voditelj, Nik Kenon, ima jasnu viziju ljubavi - a to uključuje njegovu bivšu suprugu Maraju Keri.

On je naime na Dan zaljubljenih priznao svoja osećanja prema bivšoj supruzi u novoj pesmi "Alone", koja sadrži isečke Marajine balade "Love Takes Time" iz 1990. godine, a koja se nalazi na njenom istoimenom debitantskom albumu.

Nik Kenon, Maraja Keri
foto: Profimedia

Pesma je deo njegovog nadolazećeg mikstejpa "Raw NB: The Explicit Tape", koji je opisao kao svoju najličniju muziku do sada. Reč je o ljubavnoj baladi za koju kaže da "gospel njegove slomljene duše".

- Zaista vapim za svojom dušom na puno ovih ploča - rekao je ranije za E! News i dodao da je to bio terapeutski proces za njega.

Uprkos činjenici da Nik ne izgovara njeno ime, tekst implicira da se radi o Maraji Keri.

"Kao prvo, reći ću ti da nemam ništa osim ljubavi za tebe", peva svojoj bivšoj supruzi u uvodnom tekstu.

Nik Kenon
foto: Printscreen/Youtube

U drugom stihu peva o tome kako smatra da Keri neće ponovo hteti da bude s njim i da mu se život promenio otkako su se rastali.

"Pokušavao sam da držim distancu, držim distancu. Lagao sam, kažem da sam kul, a znam da mi nedostaješ", peva Kenon.

Takođe se poziva na "novog muškarca" u životu svoje bivše i kaže da je odlučio da se drži na distanci.

"Ali ova sećanja ne mogu da izbrišem", nastavlja.

Maraja Keri
foto: Profimedia

"Koliko god da te želim nazad, verovatno ti je bolje ovako. Jer ja još uvek trčim ulicama, još uvek sam sav u svojim bebama. Manekenke, pevačice i glumice govore da su trudne sa mnom. Moram da im plaćam 10.000 dolara nedeljno, brinem se o svojim najdražima. Ali ti se ne brini zbog mene, ti imaš muškarca pored sebe s kojim spavaš", peva Cannon.

Inače, Kenon, koji je otac sedmoro dece, prolazi kroz svoj komplikovani ljubavni život nakon što su mu tri žene u manje od godinu dana rodile četvoro dece, a pošlog meseca je objavio da očekuje dečaka s modelom Bri Tisi. Njoj će to biti prvo, a njemu osmo dete. Međutim, čini se da niko ne može da se uporedi s Keri. U braku su bili od 2008. do 2014, a razlaz je okončan gotovo dve godine kasnije. Bivši par zajedno ima dvoje dece, 10-godišnje bliznakinje Marokan i Monro.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:30

NAŠ GLUMAC SNIMA ITALIJANSKU SERIJU: Obišao Milano, Sardiniju i Rim, ima samo jedan ZAKLJUČAK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track