S*KS SIMBOL OSAMDESETIH SADA VODI ŽIVOTNU BORBU! Rak joj se vratio posle 20 godina, ali NE ODUSTAJE: Pozitivne misli me održavaju
Foto: Printscreen/youtube

HRABRA

S*KS SIMBOL OSAMDESETIH SADA VODI ŽIVOTNU BORBU! Rak joj se vratio posle 20 godina, ali NE ODUSTAJE: Pozitivne misli me održavaju

Pop kultura -

Slavna glumica i pevačica Olivija Njutn Džon tokom 70-ih i 80-ih godina prošlog veka bila je za veliki seks-simbol.

Proslavila se u kultnom filmu "Briljantin", a 1981. godine je snimila i najseksi pesmu svih vremena - "Physical".

Olivija Njutn Džon
foto: Profimedia

Olivija danas ima 73 godine i vodi bitku s karcinomom dojke, koji je trenutno u četvrtom stadijumu. Prvi put joj je dijagnostikovan 1992, a vratio se 2013. i 2017. godine. Ipak, i dalje se trudi da bude pozitivna, bez obzira na sve kroz šta prolazi.

- Nastojim da se fokusiram na pozitivne stvari, bez obzira na izazove kroz koje prolazim. Pozitivno razmišljanje je jako važno za zdrav i srećan život - rekla je Olivija u nedavnom intervjuu.

Olivija Njutn Džon
foto: Profimedia

Njen suprug Džon Isterling uzgaja medicinski kanabis za svoju suprugu na njihovom ranču u SAD kako bi joj pomogao da ublaži simptome.

- Medicinski kanabis je nešto što bi trebalo da bude dostupno svima koji prolaze kroz hroničnu bolest ili bol - smatra Olivija, koja već godinama nastoji da lobira kod australijske vlade da odobri korišćenje medicinskog kanabisa za pacijente koji vode bitku s rakom. Takođe je pokrenula i fondaciju "Olivija Njutn Džon", kojoj je cilj da pomogne osobama obolelim od ove opake bolesti.

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

09:21

NE ZANIMA ME POPULARNOST! Popularna glumica čezne za izazovom: TEK ME ČEKA ŽIVOTNA ULOGA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track