OMILJENI PAR IZ IGRE SUDBINE POTVRDIO VEZU?! Dugo se šuška da među njima nečeg ima, a sad je pao PRVI POLJUBAC van serije (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

IMA NEKA TAJNA VEZA

OMILJENI PAR IZ IGRE SUDBINE POTVRDIO VEZU?! Dugo se šuška da među njima nečeg ima, a sad je pao PRVI POLJUBAC van serije (FOTO)

Pop kultura -

Ammar Mešić i Milica Tomašević u seriji "Igra sudbine" igraju ljubavni par, a da i u privatnom životu među njima sevaju izvesne varnice, svedoče i njihove česte zajedničke objave na društvenim mrežama, ali i dvosmislene izjave.

Poslednji u nizu potez Milice i Ammara ponovo je podgrejao sumnje fanova pomenute serije da se među njima dvoma nešto zaista dešava.

Naime, oni su putem Instagrama trebali da odgovore na jedan zanimljiv izazov, a baš u tom trenutku se dogodio poljubac između njih.

Milica Tomašević, Ammar Mešić
foto: Printscreen Instagram

- Privatno je prisutna velika doza ljubavi. To nije laž, Ammar i ja se mnogo volimo - rekla je zagonetno Milica prošle godine u emisiji "Šok Tok" i dodala:

- On je prepun vrlina. Ne bih da pričam o njegovim manama - poručila je glumica, dok se njen kolega samo složio i sve vreme mudro ćutao.

Podsetimo, trećoj sezoni "Igre sudbine" pojaviće se neki novi likovi koji će oplemeniti sagu o porodici Kanački i ostalima međutim, neki broji glumci neće igrati u nastavku.

Milica Tomašević
foto: Printscreen/Instagram

Kako što je već poznato, glumice Jelena Đukić (Višnja) i Iva Štrljić (Dijana Erski) neće stati pred kamere u novim epizodama. Baš kao ni Milorad Damjanović (Doda) ni Ivana Dudić (Nora), a možda najšokantnije otkriće jeste da ni Draganu Mićalović, koja glumi Unu, više nećemo gledati u TV hitu za koji scenario piše Žarko Jokanović.

Ammar Mešić
foto: Nemanja Nikolić

Produkcija se pobrinula da odsustvo onih koji su otišli nadoknadi novim glumačkim imenima, te će se tako u novoj sezoni ekipi priključiti dvadeset novih glumaca, na čelu sa glumačkom legendom Mirom Banjac.

Zanimljivo je to da će jednu od uloga odigrati i Deni Mešić, rođeni brat Ammara Mešića, koga u “Igri sudbine” gledamo kao Strahinju. Hoće li njih dvojica i pred kamerama biti u rodu zasad nije poznato, budući da se svi detalji o novoj sezoni, a posebno o karakterizaciji likova, drže u strogoj tajnosti, piše portal "FilmiTV"

(Kurir.rs)

Bonus video:

Bonus video:

03:39

Ammar Mešić: Volim Milicu Tomašević, to između nas je ČISTA LJUBAV!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track