VOLELI SU SE 18 GODINA, KUMOVAO IM VOJIN ĆETKOVIĆ: Evo kako izgleda slikarka Mina, PRVA SUPRUGA Nebojše Glogovca (FOTO)
Foto: Dado Đilas

LEPA I USPEŠNA

VOLELI SU SE 18 GODINA, KUMOVAO IM VOJIN ĆETKOVIĆ: Evo kako izgleda slikarka Mina, PRVA SUPRUGA Nebojše Glogovca (FOTO)

Pop kultura -

Prva supruga Nebojše Glogovca bila je poznata slikarka Mina Glogovac kojom se glumac, prema pisanju domaćih medija, oženio 1996. godine, kada je imao 28 godina.

Detalji njihovog bračnog života javnosti nisu poznati, osim činjenice da im je na svadbi kumovao Vojin Ćetković, Glogovčev dugogodišnji prijatelj i kolega. Glumac je sa Minom dobio dva sina - Miloša i Gavrila, a potom je iz drugog braka sa suprugom Milicom dobio ćerku Sunčicu.

Nebojša Glogovac, Mina Glogovac
foto: Damir Dervišagić

Budući da ni Nebojša ni Mina nisu želeli javno da govore o razvodu, u medijima se dugo spekulisalo zbog čega je par odlučio da stavi tačku na svoj brak.

- Njegov razvod od Mine nema nikakve veze sa Milicom. Njih dvoje su u braku bili 18 godina, i jednostavno više nije išlo, nije funkcionisalo onako kako treba. On se pritom dugo lomio da li da uopšte donese takvu odluku, međutim, onda su se na kraju oboje složili u toj odluci da je najbolje da se raziđu, a onda se njemu i Milici desila Sunčica - rekao je pre nekoliko godina izvor za Pink.rs.

Nebojša Glogovac
foto: Public

Podsetimo, Nebojša Glogovac preminuo je 9. februara 2018. godine posle borbe sa teškom bolešću u 48. godini života. Vest o njegovoj smrti duboko je potresla celu Srbiju, a ostavio je iza sebe neutešnu porodicu, prijatelje i kolege.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:39

Miodrag Dragičević: Nagrada koju sam dobio donosi veliku odgovornost

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja