LJUBAVNE NEPRILIKE NA DOMAĆOJ SCENI: Ovi poznati parovi su se razveli, glumac napravio pometnju, a NJIH DVOJE SU SE POMIRILI
Foto: ATA images, Damr Dervišagić

tek je februar

LJUBAVNE NEPRILIKE NA DOMAĆOJ SCENI: Ovi poznati parovi su se razveli, glumac napravio pometnju, a NJIH DVOJE SU SE POMIRILI

Pop kultura -

Početak 2022. godine nije bio najsrećniji za pojedine javne ličnosti, koje su okončale svoje dugogodišnje brakove i otpočele nova životna poglavlja.

Saša Joksimović
foto: Kurir televizija

Prvo je kao bomba odjeknula vest da se rastaju glumac Saša Joksimović i producentkinja Nevena Ranković Joksimović nakon dve decenije zajedničkog života. Glumac je na svom Instagram profilu objavio fotografiju sa nepoznatom ženom i napisao: „Konačno slobodan“, da bi nakon toga za medije rekao da ne želi da komentariše privatan život piše Blic.

Nakon nekoliko dana, Saša je napravio pravu pometnju kada je objavio fotografiju na kojoj se ljubi sa suprugom Nevenom, očigledno želeći da ipak demantuje vesti o razvodu. Inače, njih dvoje su se upoznali još u srednjoj školi i imaju sina Iliju.

Niko nije ostao ravnodušan na rastanak Lazara i Danice Ristovski, koji su se razišli nakon 42 godine braka.

Lazar Ristovski, Danica Ristovski
foto: Damir Dervišagić

U braku su dobili dva sina, Petra, koji je filmski producent i reditelj, i Jovana, koji je završio ekonomiju. Stariji sin oženjen je glumicom Teodorom Ristovski, dok je mlađi Jovan sa suprugom Ljiljanom nedavno dobio naslednika Bogdana.

Drugi glumački par koji je odlučio da stavi tačku na svoj odnos su Svetozar Cvetković (63) i Jelena Đokić (44). Kako mediji prenose, njih dvoje još uvek nisu zvanično podneli papire za razvod sudu. Svetozar i Jelena su se upoznali 2000. godine, a uzeli su se 2006.

Svetozar Cvetković, Jelena Đokić
foto: Zorana Jevtić, Damir Dervišagić

Cvetković je pre Đokićeve imao brak iza sebe, iz kojeg ima ćerku, dok je sa Jelenom dobio sina i naslednicu.

Tijana i Slaviša Čurović su se, s druge strane, pomirili sedam godina nakon razvoda.

Glumački par je za to vreme bio u odličnim odnosima, a lepu vest o pomirenju smo videli na njihovim Instagram profilima, gde su objavili fotografiju sa ćerkom Tajom.

- Ponovo smo zajedno - potvrdili su oni za "Story" prošle nedelje, a sinoć su se zajedno pojavili na FEST-u.

Tijana Čurović, Slaviša Čurović
foto: ATA images

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

01:52

Počela akcija zasadi drvo u Surčinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track