PRIČALO SE DA JU JE OSTAVIO ZBOG MEGAN MARKL: Porodila se BIVŠA DEVOJKA princa Harija, sinu dala MOĆNO internacionalno ime
Foto: Profimedia

STARA LJUBAV

PRIČALO SE DA JU JE OSTAVIO ZBOG MEGAN MARKL: Porodila se BIVŠA DEVOJKA princa Harija, sinu dala MOĆNO internacionalno ime

Pop kultura -

Dobro je poznato da je princ Hari imao burnu prošlost. Voleo je da pije, da ide po žurkama, pa čak navodno i da konzumira pojedine nedozvoljene supstance.

Međutim, britanski mediji nagađali su da je sve to radio zbog tadašnje devojke Čelsi Dejvi, s kojom je bio nekoliko godina u vezi, a ni kraljevska porodica nije imala ništa protiv toga da se javnost okomi na nekog drugog. Raskinuli su nakon brojnih medijskih pritisaka i nesuglasica, a godinu kasnije princ je javnosti predstavio svoju novu devojku, sadašnju suprugu, Megan Markl.

Čelsi Dejvi, princ Hari
foto: Profimedia

Čelsi je idućih nekoliko godina potpuno nestala iz javnosti, ali onda su britanski mediji proširili vest da je rodila. S obzirom na to da niko nije znao ni da je trudna, mnogi su ostali vrlo iznenađeni. Bivša advokatica je, kako prenosi Daily Mail, prošlog meseca rodila u londonskoj bolnici svoje prvo dete, sina Lea.

Zasad se ne zna ko je otac deteta, a Čelsi je 2020. objavila da ima ozbiljnog dečka, mada nije otkrila njegov identitet u javnosti.

- Imam nekoga, a ovaj me prilično oduševio! Nov je i ne želim previše da pričam - izjavila je tada.

Čelsi Dejvi
foto: Reuters

Inače, nakon što je princ Hari predstavio Megan kao svoju novu djevojku, mnogi su bili uvereni da je ta veza započela još u vreme dok je bio s Čelsi, a takvu priču plasirali su i britanski tabloidi.

Kasnije su pak otkrili da Čelsi nije, kako se tada pisalo, maltretirala Harija pozivima. Mnogi su tvrdili kako je sve zapravo inscenirano da bi Čelsi predstavili kao zlikovca u celoj priči o raskidu, a princa kao osobu čistog obraza.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track