SREĆAN SAM ŠTO JE PREŽIVELA: Zvezda popularne serije progovorio o svojoj ćerci Leni i otkrio potresne detalje koje je dugo krio!
Foto: Printskrin / You Tube

SADA JE SREĆAN!

SREĆAN SAM ŠTO JE PREŽIVELA: Zvezda popularne serije progovorio o svojoj ćerci Leni i otkrio potresne detalje koje je dugo krio!

Pop kultura -

Glumac Boris Pingović , koji je najpoznatiji po svojoj ulozi Nikše Korlata u seriji "Igra sudbine", retko kada govori o svom privatnom životu.

Ovaj glumac gradi svoju karijeru na nevrovatnom talentu, ostavljajući svoj život iza zatvorenih vrata svog doma. Ipak, Boris ima ćerku Lenu, koja je prošle godine maturirala i zvanično završila srednju školu.

Ovaj trenutak za Borisa bio je veoma znapčajan, te je prekršio svoj običaj da ne piše na društvenim mrežama o svom životu i sa fanovima podelio detalje novembarskog dana kada se rodila njegova mezimica.

- Trudim se da ne budem previše privatan na official profilu, ali nekada neke stvari budu jače od tog truda... Dok smo je vozili sa ,,makeup-a" i ,,frizure", na matursko veče, prolazimo pored Narodnog fronta i pitam je da li zna da je tu rođena, a ona mi lakonski reče nešto kao ,, Stvarno, baš super...". A meni prođe kao film kroz dušu sećanje na hladni, ali sunčani dan poznog novembra, te 2002. godine, kad sam je izneo u korpici i trepereći uneo u Jugo 55, pa odneo u naših 34 kvadrata, srećan što je preživela i pobedila u svojoj prvoj životnoj bitki koju je tih dana vojevala u inkubatoru... I prođe vreme...meni. Nju tek čeka njeno... Moja Lena...maturantkinja - napisao je ranije emotivno na svom Instagramu Boris Pingović.

(Kurir.rs)

Bonus video:

06:06

Glumac Raša Bukvić o drugoj sezoni serije Besa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track