UBIO JE BOGA U MENI: Popularnu glumicu zlostavljao dečko zbog kog je ostavila muža i ćerku, vratila se ALKOHOLU i užasno PATI!
Foto: Profimedia

Nastavlj po starom!

UBIO JE BOGA U MENI: Popularnu glumicu zlostavljao dečko zbog kog je ostavila muža i ćerku, vratila se ALKOHOLU i užasno PATI!

Pop kultura -

Bokser Vladimir Kličko, koji je jako popularan u svojoj rodnoj Ukrajini, ne voli da otkriva detalje iz svog privatnog života, ali zato detalji iz života njegove bivše ljubavi i majke njegove ćerke, Hajden Penetijer, ne prestaju da zaokupiraju javnost.

Vladimir Kličko
foto: Profimedia

Hajden i Vladimir bili su u vezi od 2009. do 2018. godine, a iz njihove ljubavi rodila se ćerkica Kaja, koja sad ima sedam godina. Oni su uživali u ljubavi i planirali brak, a onda je 2016. godine Hajden skinula verenički prsten.

Svi mediji su prenosili da se popularni par rastao, a Hajden je kačila slike sa Vladimirom i Kajom nagoveštavajući da to što ne nosi prsten ništa ne znači.

Ipak, dve godine kasnije Hajden je uhvaćena kako se ljubi sa novim dečkom Brajanom Hikersonom, a venčanje koje je planirala sa Vladimirom je otkazano. Od tog trenutka za glumicu, koja se vraća starom poroku, alkoholu, počinje pravi pakao i veza puna skandala.

Vladimir Kličko
foto: Profimedia

Hajden je došla u žižu javnosti pre dve godine kada ju je dečko pretukao za Dan zaljubljenih, nakon čega je Brajan Hikerson uhapšen zbog nasilja u porodici.

Policija je tada saopštila da je glumica imala crveno i oteklo lice, kao i ogrebanu ruku, a sama je optužila Hikersona da ju je udario šakom u lice. Napad su prijavile komšije koji su videli Brajana kako unezvereno hoda po dvorištu nakon što ga je ova plavuša izbacila iz kuće.

Hajden Panetijer
foto: Profimedia

- Ubio je Boga u meni- vikala je Hajden navodno u trenutku kada je došla policija, dok je Brajan urlikao kako ne želi da bude optužen za neka s**nja.

Ovo nije prvi put da je 32-godišnjakinja žrtva Brajanove agresije - u maju pre tri godine policija je već intervenisala. Tom prilikom ju je Brajan navodno išamarao, a ona je tada organima reda priznala i kako je Brajan tukao i prethodnih dana, te kako joj je čak išla krv iz nosa.

Hajden Panetijer
foto: Profimedia

- Ovo je vrlo teška situacija koju Hajden mora nekako da reši. Njen život je potpuni haos i mora da se otarasi problematičnog dečka. Niko ne zna zašto i dalje održava vezu zbog koje se samo oseća loše- otkrio je prošle godine izvor blizak glumici.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:43

Naša poznata GLUMICA zamalo poginula u pozorištu, tog jutra desio se pravi pakao!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track