VEČERAS ĆE BITI NEIZVESNO: Prema kladionicama Sara Jo je favorit, ali je SADA Konstrakta u PREDNOSTI! Postala PRVA U TRENDINGU
Foto: ATA images, Nemanja Nikolić

KO POBEĐUJE?

VEČERAS ĆE BITI NEIZVESNO: Prema kladionicama Sara Jo je favorit, ali je SADA Konstrakta u PREDNOSTI! Postala PRVA U TRENDINGU

Pop kultura -

Za Anu Đurić Konstraktu, članicu grupe Zemlja gruva, malo ko je znao sve dok se nije pojavila na ovogodišnjem takmičenju za pesmu Evrovizije, i svojim ekscentričnim i jedinstvenim nastupom, ali i pesmom, izazvala brojne reakcije.

Konstrakta je za kratko vreme, nakon nastupa u prvoj polufinalnoj večeri na "Pesmi za Evroviziju '22", izazvala ogromnu pažnju javnosti.

Gotovo da ne postoji osoba koja nije zapamtila rečenice "Koja li je tajna zdrave kose, Megan Markl", ili "Umetnica mora biti zdrava".

Konstrakta, Ana Đurić
foto: Nenad Kostić

Iako se o pesmi "Muškarčina" koju izvodi Sara Jovanović govori otkako su izašle numere za ovoogdišnje takmičenje, te je njena pesma brojila najviše pregleda na Jutjubu, stvari su se promenile.

Nakon Konstraktinog nastupa sa pesmom "In corpore sano", trending se promenio. "Zdrava umetnica", kako je mnogi sada nazivaju, postala je prva u trendingu na Jutjubu.

Konstrakta, Ana Đurić
foto: Nenad Kostić

Na kladionicama Sara Jo je ostala favorit, a na trendingu je tek na šestom mestu. Pored Sare Jo, favoriti su i Aca Lukas sa pesmom "Oskar", koji je na 12. mestu na trending listi, a Zorja Pajić tek na 37.

Ipak, konačni sud večeras daće stručni žiri, i publika, u finalnoj večeri kada će se od njih 18 izabrati jedan predstavnik.

Treba imati u vidu da trending i kladionice nisu toga kako će žiri glasati, ali mogu da prenesu poruku naroda - a to je da im se ove numere i te kako sviđaju.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:11

Đorđu Davidu je favorit Sara Jo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track