POVLAČIM SE S DRUŠTVENIH MREŽA: Supruga Aleka Boldvina objavila svoju ODLUKU! Zbog prevelikog PRITISKA odlučila da se skloni
Foto: Profimedia

I DALJE JE POD STRESOM

POVLAČIM SE S DRUŠTVENIH MREŽA: Supruga Aleka Boldvina objavila svoju ODLUKU! Zbog prevelikog PRITISKA odlučila da se skloni

Pop kultura -

Glumac Alek Boldvin nalazi se pod velikim pritiskom javnosti nakon nesreće koja se dogodila u novembru prošle godine na snimanju filma "Rust", a taj pritisak trpi i njegova porodica. Zato je njegova supruga Hilarija Boldvin objavila da će se privremeno povući s društvenih mreža.

Instruktorka joge je sa svojim pratiocima podelila da se odmakla od onlajn sveta porukom koju je objavila na svom Instagramu. Dodala je da njena pauza neće biti dovoljno korisna jer još uvek planira da se povremeno javljat kako bi uverila svoje pratitelje u dobrobit svoje porodice.

- Hej, prijatelji! Napraviću pauzu na društvenim mrežama. Obećavam da ću se vratiti. Volim vas i znam da se brinete, pa želim da vas upozorim. Možda se s vremena na vreme prijavim, ostavim vam fotografiju i obavestim vas da smo dobro - napisala je u objavi i dodala da moramo biti dobri prema sebi, čime je htela da ukaže na važnost ličnog mentalnog zdravlja.

Njena odluka dolazi nekoliko nedelja nakon što je otkriveno da je porodici Haline Hačins, koja je upucana i ubijena na snimanju filma "Rust", kada je glumčev rekvizit opalio, podnela sudski postupak protiv njenog supruga.

par, stariji muškarac, veza, Alek Boldvin, Hilarija Boldvin
foto: Profimedia

- Tužba, kao što možete da vidite, imenuje Aleka Boldvina i druge koji su bili odgovorni za bezbednost na snimanju - rekao je advokat porodice Hačins.

Takođe je naglasio da su nepromišljeno ponašanje i smanjenje troškova koje su pokazali pojedinci doveli do besmislene i tragične smrti Haline Hačins. Tužbom optužuje glumca i druge na setu za Halininu smrt jer se navodi da su oni odgovorni za brojna kršenja industrijskih standarda.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:30

NAŠ GLUMAC SNIMA ITALIJANSKU SERIJU: Obišao Milano, Sardiniju i Rim, ima samo jedan ZAKLJUČAK

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track