KOJA LI JE TAJNA ZDRAVE KOSE KONSTRAKTE? UMETNICA OTKRILA KAKO NEGUJE KOSU: Već deset godina radi ISTU stvar, bolje od Megan Markl
Foto: Profimedia, Rts Printscreen

STIH KOJI SVI PEVUŠE

KOJA LI JE TAJNA ZDRAVE KOSE KONSTRAKTE? UMETNICA OTKRILA KAKO NEGUJE KOSU: Već deset godina radi ISTU stvar, bolje od Megan Markl

Pop kultura -

Pobednica "Pesme za Evroviziju", umetnica Ana Đurić Konstrakta, osvojila je Srbiju svojom pesmom "In corpore sano".

Veoma neobičan tekst brzo je ušao u uši publike, a Konstrakta, između ostalog, peva i o kosi vojvotkinje od Saseksa, Megan Markl.

Stih "Koja li je tajna zdrave kose Megan Markl? Mislim da u pitanju je duboka hidratacija" postao je hit na društvenim mrežama, a pevačica je jednom prilikom otkrila kako ona neguje svoju kosu.

Konstrakta, Ana Đurić
foto: Nenad Kostić

Pevačica svoju dugu, smeđu kosu, koja joj je i zaštitni znak, neguje sa posebnom pažnjom, a tokom godina naučila je da sama nanosi šminku, ali i da priprema prirodne kreme, losione i aromaterapije pomoću kojih brine o koži.

- Farbam se u tamnobraon već 10 godina i trudim se da to radim što ređe, na mesec i po dana, dok sede ne budu počele da diktiraju ritam. Kod frizera idem po potrebi jer nemam živaca, a ni bicepse da svoju predugačku kosu peglam - istakla je Ana Đurić.

Šminku izbegava, ali u nezi kože veoma uživa.

- Već neko vreme interesujem se za aromaterapiju, odnosno aromakozmetiku. Sama sastavljam sopstvene aromakozmetičke preparate koji se sastoje od potpuno prirodnih, nerafinisanih ili minimalno rafinisanih sastojaka, bez konzervansa i pravim ih prema sopstvenim potrebama. O tome bih mogla da pričam satima, jer svako ulje, etarsko ulje, hidrolat, a stvarno ih je mnogo, ima neko svoje dejstvo na kožu, a da ne pričam o mirisima i mirisnim kompozicijama. Sama pravim maske, tonike, kreme, butere, sama masiram lice. Kod kozmetičara ne idem - ispričala je umetnica.

(Kurir.rs/ Srbijadanas)

Bonus video:

06:01

Sara Jo pred nastup na pesmi Evrovizije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track