NIŠTA NIJE ONAKO KAKO SMO MISLILI: Manekenka pokazala kako izgleda Nedelja mode IZA KULISA! Nije nimalo GLAMUROZNO (FOTO)
Foto: Printscreen Instagram

TEŽAK ŽIVOT TOP MODELA

NIŠTA NIJE ONAKO KAKO SMO MISLILI: Manekenka pokazala kako izgleda Nedelja mode IZA KULISA! Nije nimalo GLAMUROZNO (FOTO)

Pop kultura -

Bela Hadid nas je uvela u haotičan život top modela tokom Nedelje mode u Parizu, fotografijama na Instagramu je podelila kako to izgleda i iza scene.

Manekenka Bela Hadid je bila na pisti za razne dizajenere na Nedelji mode u Parizu, ali je pokazala da nije sve glamur iza pozornice, to je i pokazala snimkom kako joj lepe stopala lepljivom trakom pre izlaska na modnu pistu.

bella hadid
foto: Printscreen Instagram

Bela je na svom Instagramu podelila i delić onoga šta publiku čeka na pisti, pozirajući sa šminkom, frizurom i garderobom koju tek treba da vidimo.

Vladala je pistom cele nedelje u Parizu, šetajući za brendove kao što su Vivienne Westwood, Isabel Marant, i mnogi drugi prestižni.

Početkom 2016. godine, Bela je proglašena modelom godine, iste te godine je i učestvovala na svojoj prvoj reviji brenda Victoria's Secret.

Nije ni čudo što je Bela stekla slavu top modela jer je za primer imala svoju majku Jolandu i sestru Džidži Hadid, koje su takođe modeli.

Njena majka Jolanda je Belu učila modelingu već od njene druge godine života.

(Kurir.rs/Ana Marković)

Bonus video:

01:27

GLUMICA, MANEKENKA I MODEL! Jagoda ima ČETVORO DECE, a izgleda SAVRŠENO! Snajka oduševila žiri ŽENA ZMAJ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track