NISU NAS TRETIRALI KAO LJUDE! Ceo svet je poludeo za OVOM SERIJOM, a njeni statisti su sada izneli ŠOKANTNE tvrdnje: GLADOVALI SMO
Foto: Profimedia

PROBLEMI U HOLIVUDU

NISU NAS TRETIRALI KAO LJUDE! Ceo svet je poludeo za OVOM SERIJOM, a njeni statisti su sada izneli ŠOKANTNE tvrdnje: GLADOVALI SMO

Pop kultura -

"Euforija" je trenutno jedna od najpopularnijih serija, a na popularnoj striming platformi nalazi se na visokom drugom mestu po gledanosti. Međutim, atmosfera na setu je bila sve samo ne izvrsna, piše "New York Post".

Nekoliko nezadovoljnih članova ekipe i statista progovorilo je o svojim "paklenim" iskustvima na snimanju ove tinejdž serije, optužujući produkciju da im nije obezbedila adekvatne obroke, kao ni odmore između snimanja.

Euforija
foto: Profimedia

"Osećao sam se grozno jer mislim da niko nije bio srećan što je tamo", rekao je jedan anonimni statista za "Daily Beast", koji je u petak objavio ove šokantne optužbe.

Neki članovi glumačke postave tvrde da je bilo toliko pritužbi sindikatu SAG-AFTRA, da se predstavnik organizacije pojavio na snimanju u Los Anđelesu.

"Dobrobit glumaca i ekipe u našim produkcijama uvek je glavni prioritet. Proizvodnja je bila u potpunosti u skladu sa svim sigurnosnim merama i protokolima", stajalo je u njihovoj službenoj izjavi za "Hollywood Reporter".

Euforija
foto: Profimedia

"Nije neuobičajeno da dramske serije imaju složene odnose među zaposlenima, a kovid protokoli stvaraju dodatne probleme", nastavlja se u izjavi. “Održavamo otvorenu komunikaciju sa svima, uključujući SAG-AFTRA, ali nikada nije bilo nikakvih formalnih zahteva s njihove strane", rekli su oni.

Međutim, nekoliko izvora je za "Daily Beast" reklo da bi glumci radili i po 18 sati dnevno. Snimanje nekoliko scena odvijalo se tokom noći, a snimanje je znalo početi sa zalaskom sunca i trajati sve do zore.

SAG-AFTRA nalaže da su ljudi u sklopu produkcije dobijali obroke svakih šest sati, ali neki su otkrili da su ipak ostali gladni.

Jedan anonimni statista otišao je toloko daleko da je rekao da se osećao kao da nije ljudsko biće.

Euforija
foto: Profimedia

"Razumem da radim pozadinski posao", rekao je on, i dodao:

"Nisam najvažnija osoba tamo, znam i gde sam u hijerarhiji. Ali došlo je do tačke u kojoj sam mislio 'Još uvek sam osoba, još uvek sam čovek. Molim te, pusti me u toalet, nemoj mi reći da mogu ići tek za 30 minuta ili da mi ne daš užinu'. Nismo postojali tamo kao ljudi", zaključio je statista.

Drugi izvor je pak naveo da su statisti počeli "da padaju kao muve" zbog problema s celom produkcijom.

Euforija
foto: Profimedia

U međuvremenu, možda se nisu samo sporedni glumci i ekipa borili s atmosferom na setu. Jedan izvor je rekao za "Daily Beast" da se jedna od zvezda serije, Barbi Ferejra (25) sukobila s rediteljem i scenaristom Semom Levinsonom.

Prema brojnim izveštajima, njihovi argumenti su navodno podstakli glumicu da dvaput odjuri sa seta. Međutim, izvor je za "The Post" rekao da ta tvrdnja nije istinita.

Nove optužbe su došle samo nekoliko nedelje nakon što je glumica Minka Keli (41) javno progovorila o tome da je odbila da snima golišave scene za seriju.

Glumica Sidni Svini, koja je snimila dosta golih scena za seriju, ranije je otkrila da je zamolila Levinsona da izreže neke od njih.

(Kurir.rs/Jutarnji.hr)

Bonus video:

00:19

Kako je snimana serija Blok 27

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track