BILA SAM ZLA PREMA SEBI I SVOM TELU: Omiljena glumica koja je POBEGLA iz Holivuda otkrila MRAČNE FAZE svoje karijere
Foto: Profimedia

SADA VODI PORODIČNI ŽIVOT

BILA SAM ZLA PREMA SEBI I SVOM TELU: Omiljena glumica koja je POBEGLA iz Holivuda otkrila MRAČNE FAZE svoje karijere

Pop kultura -

Kameron Dijaz iskreno je progovorila o svom izgledu u intervjuu u podkastu BBC Rule Breakers. Slavna glumica je između ostalog otkrila koliko se njen život promenio otkako se povukla iz zabavne industrije. Njena poslednja uloga bila je u filmu "Annie" iz 2014. godine.

Kada je govorila o taštini, Dijaz je priznala kako je jednom bila zarobljena u svetu u kojem je lepota postala glavni fokus.

"Apsolutno sam žrtva društvene objektivizacije i eksploatacije kojima su žene izložene", rekla je, te dodala:

Kameron Dijaz
foto: profimedia

"I sve sam ih u određenim trenucima prihvatila. Zadnjih osam godina totalno sam se promenila. Postala sam kao divlja životinja, kao zver! Nije me briga za tuđe mišljenje", rekla je glumica.

Dijaz je takođe dodala kako je njeno sedenje ispred ogledala satima na kraju postalo toksično.

"Samo počinješ da se uništavaš... Zašto sedim ovde i tako sam zla prema sebi? Moje telo je snažno, moje telo je sposobno. Zašto sam zla prema svom telu kad me je dovelo do ovde", rekla je holivudska zvezda.

Kameron Dijaz
foto: Profimedia

"Baš me briga. Doslovno, poslednja stvar o kojoj razmišljam na dnevnoj bazi - možda uopšte ne tokom dana - je kako izgledam", zaključila je glumica.

Osim toga, glumica nominovana za Zlatni globus u podkastu je otkrila da ne ulaže puno truda u svoj izgled, uprkos tome što ima "milijardu proizvoda" na svojim policama.

"Doslovno ništa ne radim. Jednostavno, trenutno se ne osećam kao da želim da ulažem energiju u svoj besprekorni izgled", objasnila je.

Umesto toga, glumica koja će u avgustu napuniti 50 godina, samo želi da ostane jaka.

Prošle godine, dok je gostovala u šouu Kevina Harta, zvezda "Čarlijevih anđela" objasnila je da joj je gluma oduzimala previše vremena u životu.

Dijaz je rekla da je oko 40. godine počela da shvata da postoji "toliki deo njenog života na koji nije obraćala pažnju, te se uopšte nije snalazila".

Uprkos tome što je priznala da voli glumu, kasnije je u razgovoru dodala i kako svakim danom želi da joj život bude jednostavniji.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:20

HOLIVUD I MRAMORAK! KURIR U SELU ŽENE NBA ZVEZDE Bivša striptizeta zaboravila svoje! Danijelina baka za praunuka saznala iz novina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track