U SUZAMA PONAVLJAO DA NE SME DA JE IZGUBI: Nakon što mu je supruga završila u bolnici zbog UGRUŠKA NA MOZGU, slavni pevač OČAJAN!
Foto: Profimedia

POTRESNO

U SUZAMA PONAVLJAO DA NE SME DA JE IZGUBI: Nakon što mu je supruga završila u bolnici zbog UGRUŠKA NA MOZGU, slavni pevač OČAJAN!

Pop kultura -

Nakon što je njegova supruga hospitalizovana zbog simptoma sličnim moždanom udaru, pevaču Džastinu Biberu nije bilo nimalo svejedno, a izvor blizak njemu tvrdi kako ga je to podsetilo na to da ženu treba svaki dan ceniti.

Hejli je pre nekoliko dana primljena u bolnicu gde su, nakon što je imala simptome slične moždanom udaru, doktori utvrdili da ima ugrušak na mozgu.

Nedugo zatim, stanje se popravilo. Manekenka je puštena iz bolnice kući, gde se odmara i prima terapiju, ali za par koji je u braku tri godine ovo je bilo izazovno iskustvo. Najviše se, tvrdi izvor, zabrinuo njen suprug Džastin Biber koji je od panike počeo i da plače.

"Čim se to dogodilo, nastala je velika panika. Džastin je počeo da plače, nikako ne očekujući da će njegova mlada supruga imati simptome slične moždanom udaru. Poslao je poruke svima koje je znao da se mole za njeno zdravlje", otkrio je izvor za "People".

Izvor je istakao kako je ova situacija "osvestila" pevača koji nije prestao da ponavlja kako bi učinio sve za svoju suprugu.

Hejli Biber, Džastin Biber
foto: Profimedia

"Bio je jako potresen. Ponavljao je da ne sme da je izgubi i da će učiniti sve za nju. Govorio je kako je Hejli njegov najveći oslonac, da ga je izvukla iz sveta tame i kako treba da je ceni svaki dan. Bio je to jedan od onih trenutaka koji nas podsete na prolaznost života i na ono šta je zaista važno", napomenuo je izvor.

Podsećamo, nakon što je puštena iz bolnice, Hejli se oglasila na svom Instagramu.

"Iako je ovo bio najstrašniji trenutak u mom životu, kod kuće sam i dobro sam. Zahvalna sam sjajnim doktorima i medicinskim sestrama koji su vodili brigu o meni. Hvala svima koji su mi se javili s lepim željama", navela je 25-godišnja manekenka.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:04

Paparaco Kurir u Grčkoj: Džastin Biber sa suprugom u šetnji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track