KANJE PONOVO POVREDIO KIM, RAT SE RAZBUKTAO, FANOVI BESNI NA KLOI: Kardašijani opet krenuli JAKO, ne zna se gde je veća drama
Foto: Printscreen YouTube

NOVA SEZONA

KANJE PONOVO POVREDIO KIM, RAT SE RAZBUKTAO, FANOVI BESNI NA KLOI: Kardašijani opet krenuli JAKO, ne zna se gde je veća drama

Pop kultura -

Izašao je prvi trejler za novi rijaliti porodice Kardašijan. Naime, mnogi su se zaželeli ovog šoua o porodici koja živi za dramu, a jedan segment iz trejlera privukao je puno pažnje obožavatelja.

U videu rijaliti zvezda, influenserka i preduzetnica, Kim Kardašijan, kaže kako joj je teško s bivšim suprugom, te da je on rekao da je njena karijera gotova. Osim toga, vidi se i da je njena sestra Kloi ponovo u vezi s košarkašem Tristanom Tompsonom, koji ju je prevario mnogo puta, a i dobio i dete s drugom ženom, zbog čega su mnogi fanovi na društvenim mrežama doslovno besni jer im je neshvatljivo da mu se opet vratila.

Kim Kardašijan
foto: Profimedia

Kim je inače o razvodu progovorila u intervjuu za američki Vogue. Ona je filozofski odgovarala na pitanje o razvodu, o kojem retko govori u javnosti, osim kada oseća da ju je bivši suprug, Kanje Vest, naterao na to svojim javnim ispadima.

- Toliko mnogo vremena sam provela pokušavajući da usrećim druge ljude. Mislim da sam u zadnje dve godine odlučila da želim i ja da budem srećna. I to je dobar osećaj. Pa ako je to i stvorilo promene zbog kojih je došlo do razvoda, mislim da je bitno da budeš iskren prema samom sebi i radiš ono što te usrećuje, izabrala sam sebe i mislim da je to OK - kazala je Kim i dodala:

- Moje četrdesete godine su "Tim Ja". Ješću dobro. Vežbaću. Više ću se zabavljati, Provodiću više vremena sa svojom decom i ljudima koji me usrećuju. Spustiću telefon iz ruke. Otpratiću s Instagrama ono što ne želim da vidim. Progovorila je i o tome kako misli da treba da se ponaša s decom s obzirom na razvod.

Kanje Vest
foto: Profimedia

- Bivši može da vas povredi, možete da budete ljuti na njega, ali deci uvek govorim kako je njihov otac najbolji. Treba biti najveći navijač drugog roditelja pred decom, bez obzira na to šta prolazite - smatra Kim.

Nakon što je intervju izašao, odmah se javio i Kanje na Instagramu. Podelio je fotografije njihove dece koje su izašle u tom časopisu i napisao:

"Molim te, Bože, da naša porodica ponovo bude zajedno". Iako su mnogi bili uvereni da je razvod Kim Kardašijan i repera Kanjea Vesta prošao bez prevelikih razmirica, čini se da to nije tako.

Naime, Kanje već neko vreme javno proziva Kim da mu ne dozvoljava da viđa decu, a jedna od objava, od pre nekoliko dana, koju je naknadno obrisao bila je izrazito otrovna.

- Juče me je Kim optužila da sam unajmio plaćenog ubicu da je ubije - započeo je Vest i nastavio:

- Pa evo, da vam objasnim. Molio sam da mi dozvole da idem na rođendan svoje ćerke, optužili su me da se drogiram, a kada sam se igrao sa sinom i uzeo svoje grafičke romane "Akira", optužili su me da sam ukrao. Zbog ovakvih ideja neko može da završi u zatvoru. Tako se igraju sa životima Afroamerikanaca. Neću više da se igram tako sa životima svoje dece - zaključio je Kanje u objavi.

Kanje Vest
foto: Profimedia

Rat bivšeg bračnog para počeo je već kada se doznalo da je Kim u vezi s komičarem Pitom Dejvidsonom, te je Kanje u pesmi zapretio da će ga prebiti. Kanje je ranije rekao da ga Kim nije pozvala na rođendan malene Čikago, te da niko nije hteo da mu kaže gde je rođendan organizovan, a rijaliti zvezda, koja inače ne reaguje na ovakve stvari javno, nego komentariše kada snima seriju, ipak se obratila javnosti. Rekla je kako je razvod užasno težak za njihovu decu - Nort (8), Seinta (6), Čikago (4) i Psalma, koji ima samo dve godine. Rekla je da je Vest opsednut time da situaciju kontroliše tako da ona osvane u negativnom svetlu u javnosti. Dodala je i da je ona glavni staratelj dece. Komentarisala je i činjenicu da ju je Kanje prozvao zato što njihova ćerka Nort ima profil na društvenoj mreži TikTok.

- Kanje ima potrebu da me konstantno napada u intervjuima i mislim da tako čini veću štetu nego bilo kakav TikTok koji Nort snimi. Kao glavni staratelj dece i činim ono što je najbolje za Nort kako bih je zaštitila, ali joj i dopustila da se kreativno izrazi medijem koji je odabrala - jer je to raduje.

(Kurir.rs/ Večernji.hr)

Bonus video:

00:07

Jelena Karleuša kopira Kim Kardašijan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track