BIO JE SUPER LIK DOK NIJE UPOZNAO MEGAN: Fotograf kraljevske porodice OPLEO po princu Hariju! Zbog OVOG razloga više ne sarađuju
Foto: Profimedia

zapanjujuće

BIO JE SUPER LIK DOK NIJE UPOZNAO MEGAN: Fotograf kraljevske porodice OPLEO po princu Hariju! Zbog OVOG razloga više ne sarađuju

Pop kultura -

Fotograf Artur Erdvards, koji je britansku kraljevsku porodicu pratio više od 40 godina na svim njihovim putešestvijama širom sveta, otkrio je zbog čega je prestao da odlazi na putovanja, posebno s princom Harijem, koja je okarakterisao kao "jadna".

On je, naime, u podkastu pod nazivom "Imam vesti za vas" objasnio kako je počeo da se oseća neprijatno u blizini princa i njegove supruge Megan Markl jer je Harijeva mržnja prema medijima rasla sve više nakon što je započeo romansu sa zvezdom nekada mega popularne serije "Suit".

0504932417, Megan Markl, princ Hari, Velika Britanija
foto: Profimedia

"Kamila bi se uvek lepo javila, Kejt takođe, Vilijam isto, svi su jako ljubazni. Ljubazan je bio i Hari sve dok nije upoznao Megan. Nakon toga je postao distanciran, da ne kažem jadan", rekao je fotograf u podkastu.

Dalje je naglasio da mu je rad sa Harijem postao nelagodan i da se osećao nesrećno.

Princ Hari
foto: Printscreen

"S njima mi je posao bio jako depresivan. Povukao sam se i samo sam nastavio da pratim ostale članove kraljevske porodice", komentarisao je Edvards.

Fotograf je dodao i kako je njegov odnos sa članovima kraljevske porodice često nadilazio čisto poslovan, jer su većinu vremena provodili zajedno, ali to mu nije smetalo.

Terasa, Hari, Elizabeta, Kraljevska Porodica, Vilijam
foto: Profimedia

Hari i Megan su inače sa brojnim medijima u ratu, a tužili su i veliki broj tabloida. Uglavnom su to bili britanski tabloidi, a među njima je bilo i nekoliko Edvardsovih kolega.

Megan je pre dve godine podnela tužbu sudu u Los Anđelesu protiv fotografa koji se došunjao do njenog dvorišta i fotografisao tada jednogodišnjeg Arčija.

Megan Markl
foto: Profimedia

Hari je u intervjuu kod Opre Vinfri prošle godine objasnio da se boji da će se ružna istorija sa medijima ponoviti, aludirajući na veliku pažnju medija koju je imala njegova majka, princeza Dajana, a koja je poginula u saobraćajnoj nesreći dok su je uhodili mnogobrojni paparaci.

(Kurir.rs/Blic Žena)

Bonus video:

08:12

MALI ZVORNIK KRIJE PODZEMNI GRAD PORODICE KARAĐORĐEVIĆ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track