PRODAVALA GOLIŠAVE SLIKE, A SADA PONOVO VERENA: Toliko sam se puta UDAVALA da moram da GUGLAM muževe, a decu pitam KO IM JE TATA!
Foto: Profimedia

opet se udaje?

PRODAVALA GOLIŠAVE SLIKE, A SADA PONOVO VERENA: Toliko sam se puta UDAVALA da moram da GUGLAM muževe, a decu pitam KO IM JE TATA!

Pop kultura -

Keri Katona, bivša članica popularnog devojčakog benda "Atomic Kitten", nedavno je gostovala u podkastu "The Jay Hutton Show", progovorivši o svom burnom ljubavnom životu u prošlosti, ali i činjenici da su je od bankrota spasile golišave fotografije.

Keri Katona
foto: Profimedia

Keri iza sebe ima tri braka, a trenutno je verena za osam godina mlađeg Rajana Mahonija, međutim možda je i najkontroverznija činjenica vezana za ovu bivšu pevačicu to što je zbog nedotatka novca rešila da se pridruži sajtu za odrasle "Onlyfans". Ona je priznala da je bila do te mere švorc da je morala da proda dragoceni poklon svog prvog muža Brajana.

Keri Katona
foto: Profimedia

- Imala sam veliki, masivni džuboks od Brajana, mog prvog supruga. Pola vremena moram da guglam, jer ne mogu da se setim s kim sam bila u braku. Gledam svoju decu i pitam ih: "Čiji si ti?" Smrtno je smešno, decu to zabavlja... Tako da, imala sam taj džuboks koji mi je Brajan kupio kao svadbeni poklon, u njemu je bila sva moja stara muzika... Ali, nisam mogla da priuštim da platim kiriju. A taj džuboks je vredeo oko 16 hiljada funti, a ja sam morala da ga prodam za 1. 900 funti- ispričala je nekadašnja pevačica.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:15

Verila se glumica Anja Alač: Zaprošena u pozorištu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track