OTAC GA JE ZLOSTAVLJAO, PA SE SVETIO ŽENAMA! Sve dame su ludele za njim, a on ih je koristio: Imao sam dve godine kad me je oteo!
Foto: Globe Photos / Zuma Press / Profimedia

PRIZNAO JE SVE

OTAC GA JE ZLOSTAVLJAO, PA SE SVETIO ŽENAMA! Sve dame su ludele za njim, a on ih je koristio: Imao sam dve godine kad me je oteo!

Pop kultura -

Bend "Guns and Roses" za mnoge od nas je uspomena na vreme kada je harao rokenrol, kada su žurke bile luđe, a međuljudski odnosi jednostavniji.

Ovaj bend mnogi su obožavali, a generacije dece i danas odrastaju na njemu. Međutim, kao i svi ljudi i članovi ovog benda su imali velike privatne probleme, a posebno je to poznato za glavnog pevača, Eksela Rouza.

Eksl Rouz, Kuća Slavnih

Naime, Rouz je u intervju-u za "The Guardian" 2008. godine ispričao da su razuzdane žurke, grupni odnosi, velike količine alkohola i mnogo hotelskih soba obeležile njegov život, a sve to zbog traume koju vuče iz perioda kada je imao dve godine.

Njegova majka ga je rodila sa 16 godina, a kada je napunio dve, otac ga je oteo i seksualno zlostavljao.

AC/DC, Eksl Rouz
foto: Profimedia

- Sećam se otmice, igle i užasnih trenutaka. Tata me je seksualno zlostavljao, a bio je grozan i prema mami. Zato i imam tako s**ban odnos sa ženama i intimne odnose povezujem s moći- ispričao je frontmen "Guns N' Roses-a" u intervjuu i istakao da je to razlog zašto je prema mnogim ženama sa kojima je vodio ljubav bio nasilan i grub.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:24

ĐANI PRIZNAO DA POZNAJE VELJKA BELIVUKA: Pevač otkrio za Kurir TV ŠOK DETALJE poznanstva s vođom kriminalnog klana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track