NJENE GOLE SCENE PAMTI CELA BIVŠA JUGA: Više od 30 godina nije snimila NIJEDAN FILM, danas se bavi PLEMENITIM POSLOM i prelepa je
Foto: Printscreen/Youtube

NEKAD I SAD

NJENE GOLE SCENE PAMTI CELA BIVŠA JUGA: Više od 30 godina nije snimila NIJEDAN FILM, danas se bavi PLEMENITIM POSLOM i prelepa je

Pop kultura -

Savina Geršak (59) bila je jedna od najlepših glumica Jugoslavije, ali je pre više od tri decenije odlučila da napusti glumu i da se bavi nečim potpuno drugačijim.

Publika je najviše pamti po ulozi u filmu "Čudo neviđeno" Živka Nikolića iz 1984. godine, u kojem se pojavila potpuno gola.

Savina Geršak
foto: Printscreen/Youtube

Zbog scene u kojoj se naga kupa u jezeru, postala je predmet obožavanja.

- Poslednji film sam snimila 1990. godine u Americi. Inače, snimila sam ukupno petnaest filmova. Posle toga sam otišla u Rim i odatle sam išla u Ameriku i snimala filmove - rekla je u jednom intervjuu Savina, koja je danas psiholog i ima dvoje dece.

Savina Geršak
foto: Printscreen

- Oni su najdraža i najlepša stvar u mom životu koja mi se desila. Najlepše od svega je postati majka. To mi je najveće zadovoljstvo. Sin igra tenis, a oboje slikaju - naglasila je jednom prilikom Savina.

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

04:08

RUSKINJA IZABRALA SRBIJU ZA ŽIVOT: Mogla je da radi bilo gde u svetu, ODBILA sjajne prilike, jer NIGDE NIJE KAO ŠTO JE KOD NAS!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track