PROBUDIO SE NA PLAŽI POTPUNO SAM, SAMO POKRIVEN JAKNOM: Biković pokazao kako zaista izgleda TEŽAK glumački život
Foto: Damir Dervišagić

NIJE LAKO

PROBUDIO SE NA PLAŽI POTPUNO SAM, SAMO POKRIVEN JAKNOM: Biković pokazao kako zaista izgleda TEŽAK glumački život

Pop kultura -

Jedan od trenutno najuspešnijih srpskih glumaca, Miloš Biković, nasmejao je svoje milionske pratioce na Instagramu objavivši fotku sa plaže.

Ništa tu ne bi bilo sporno, da Biković na fotografiji ne leži potpuno obučen i pokriven jaknom, dok je oko njega sve pusto.

On je u duhovitom opisu fotografije objasnio kako i pod kojim okolnostima je ona nastala.

"Kad zatvoriš oči na minut i probudiš se na plaži, ne znaš gde si… pauza za ručak na snimanju filma 'Hoću muža'”, napisao je glumac, koji nam je tako pokazao da je život glumaca i te kako naporan.

Inače, iako većinu vremena Biković provodi u Rusiji, gde je jedna od najvećih glumačkih zvezda, on se trenutno nalazi u Beogradu radi promocije filma "Hoću muža", koji 24. marta počinje s bioskopskom distribucijom širom naše zemlje i regiona.

Miloš Biković, premijera filma, Hoću muža
foto: Nemanja Nikolić

Film je svoju premijeru imao na ovogodišnjem Festu. Iza ovog autorskog projekta stoji autorska ekipa hit komedije "Sluga", koji je najgledaniji ruski film svih vremena, a u kojoj je Biković takođe nosio glavnu rolu, a produkciju potpisuju kuće Peak Media i Start produkcija. Pored njega, u novoj ljubavnoj komediji gledaćemo i Kristinau Asmus, Marinu Aleksandrovu, Sergeja Gileva, Juliju Aug, Sergeja Komarova i druge.

Miloš Biković, premijera filma, Hoću muža
foto: Nemanja Nikolić

"Došao sam u Beograd praktično dan posle eksalacije sukoba, ali ne iz Moskve već iz Kaljingrada, gde smo, uprkos vanrednim okolnostima održali premijeru filma "Hoću muža". Dobar deo filma sniman je upravo u tom lepom gradu, pa je odlučeno da startujemo tu. Bilo je dileme da li odložiti premijeru, ali pošto su karte već bile rasprodate i to skoro mesec dana pre premijere, odlučili smo se da se to ipak desi. Ocena svih bila je da u toj opštoj tenziji i napetosti, tih dva sata filmske priče o veri u ljubav uprkos svemu, ne da ne može da škodi, već može svima, makar na kratko, olakšati stanje opšte zabrinutosti, strepnje i tuge", govorio je Biković uoči premijere.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:03

Biković uživa sa devojkom u vožnji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track