SANDRA BULOK OTKRIVA KOG FILMA SE STIDI! Kijanu Rivs odbio je da igra u njemu, a Sandru je danas sramota: I dalje mi je neprijatno
Foto: Profimedia

neprijatno

SANDRA BULOK OTKRIVA KOG FILMA SE STIDI! Kijanu Rivs odbio je da igra u njemu, a Sandru je danas sramota: I dalje mi je neprijatno

Pop kultura -

Sandra Bulok otkrila je da žali što je ikad snimila film Brzina 2.

- Postoji jedan film zbog kog mi je i dalje neprijatno što sam glumila u njemu. Zove se Brzina 2", rekla je u intervjuu za "TooFab". "Glasno sam kritikovala taj film. Nema smisla. To je spori brod koji sporo ide prema ostrvu- rekla je Bulok.

U istom intervjuu s njom je učestvovao i njen kolega Daniel Radklif, s kojim glumi u novom filmu "The Lost City". On je dodao da je ljubitelj filma kojeg se Sandra danas stidi.

- On i još pet 12-godišnjaka koji su gledali spori brod kako sporo ide prema malom ostrvu- našalila se zatim Sandra.

Brzina 2 je film iz 1997. godine koji je bio nastavak kultnog originala Brzina. Film je režirao holandski redatelj Jan de Bont, a glavne uloge, uz Sandru, igraju Džejson Patrik i Vilem Dafo. Film je prošao vrlo loše i kod kritičara i publike te je nominovan za osam Zlatnih malina, a dobio je nagradu za najgori nastavak nekog filma.

Kijanu Rivs, koji je glumio u originalnoj Brzini, odbio je igrati u nastavku jer je procenio da nema potencijala za dalji razvoj te priče.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:06

FILM TOMA SLAVI NEVEROVATAN USPEH! Ekipa se ponovo okupila u Kinoteci, tu je i Bjela, a razlog je veoma POSEBAN!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track