POTRESNE FOTOGRAFIJE SLAVNE GLUMICE OBIŠLE SVET: Nose je jer ne može da se kreće, a ona tvrdi da nema problema sa zdravljem (FOTO)
Foto: Profimedia

HOLIVUDSKA DIVA

POTRESNE FOTOGRAFIJE SLAVNE GLUMICE OBIŠLE SVET: Nose je jer ne može da se kreće, a ona tvrdi da nema problema sa zdravljem (FOTO)

Pop kultura -

Legendarna holivudska glumica Lajza Mineli viđena je nakon dugo vremena u javnosti, i to ispred restoranu "Il Piccolo" u Zapadnom Holivudu u društvu glumca Džordža Hamiltona, a najnovije papraco fotografije rastužile su i zabrinule njene obožavatelje širom sveta.

76-godišnja Lajza, najpoznatija po ulozi u filmu "Cabaret" iz 1972. godine, viđena je kako odlazi iz restorana u invalidskim kolicima, dok je nepoznati muškarac pridržava i pomaže joj da uđe u auto. Uz nju je bio i 82-godišnja zvezda serija "Dinastija" Džordž, koji je pričekao da se glumica udobno smesti u automobil pre nego što su se pozdravili.

Lajza je rođena 12. marta 1946. godine kao ćerka glumice Džudi Garland i filmskog reditelja Vinsenta Minelija, a na pozornici je prvi put nastupila sa svega tri godine.

Lajza Mineli
foto: Profimedia

- Moji roditelji su bili moji roditelji. Nisam znala da moram da izbegavam pitanja o mami sve dok ljudi nisu počeli da me ispituju svašta o njoj. Pitala sam oca šta da radim, a on je rekao: "Budi što bolja i dobra kao što jesi". Mama se naljutila, ona je bila jedna koja se ljutila na ljude jer su mi postavljali pitanja o njoj - izjavila je jednom prilikom.

Lajza je svojevremeno rekla da je najteži deo šoubiznisa bio biti slavan kao sama osoba, a ne nečija ćerka, a za ulogu u filmu "Cabaret", kada je imala 26 godina, osvojila je i prestižnu filmsku nagradu Oskar.

U nekoliko navrata je otvoreno govorila o svojoj doživotnoj borbi sa zlouporabom alkohola i supstanci, a 2015. godne je potražila pomoć na rehabilitaciji i navodno je od tada trezna. 2018. godine pojavile su se glasine da se Lajza bori sa zdravstvenim problemima, ali njen dugogodišnji prijatelj i saradnik, Majkl Fajnštajn, to je negirao u intervjuu za "The Hollywood Reporter".

Lajza Mineli
foto: Profimedija

- Ona se sada oseća jako dobro i oboje smo jako uzbuđeni zbog ovog šoua jer će to biti prvi put da radi bilo šta u kojem se pojavila u ležernom okruženju, pevajući pesme ekstemporalno i postavljajući pitanja publici - izjavio je uoči šoua za koji su se pripremili.

Dodao je i da Lajzini retki i kratki nastupi nemaju toliko veze s njenim zdravljem, već više s jednostavnom željom da se odmori od posla.

- Nije da je to previše iscrpljuje. U tom je poslu već 60 godina i sada je došao trenutak kada zapravo uzima vremena da se opusti i uživa u svom životu - objasnio je.

2021. godine pojavile su se nove glasine o novim zdrastvenim problemima, a koliko joj to smeta i uzrujava se, pokazala je oglasivši se i sama na društvenim mrežama.

Lajza Mineli
foto: Profimedija

“Hej, deco! Uoči mog velikog rođendanskog slavlja s bliskim prijateljima, čula sam da National Enquirer (čiji tiraž mora biti smanjen) namerava da objavi još jednu apsurdnu priču o meni. Uvek citiraju anonimnog 'bliskog prijatelja', ali nikada zapravo ne citiraju nijednog od mojih pravih prijatelja po imenu u bilo kojoj od svojih priča jer bi mogli da saznaju istinu. Molim vas, pogledajte moje nedavne objave na Instagramu/Fejsbuku i recite mi mislite li da sam u lošem stanju ili da nisam dobro i izolovana od svojih prijatelja”, napisala je tada glumica.

Ipak, sudeći po najnovijim fotografijama Lajza ima povećih poteškoća sa samostalnim kretanjem, a njene obožavatelje je sada dodatno zabrinulo i njeno bledo i iscrpljeno lice i krhka pojava.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Bonus video:

00:04

HOLIVUD IZGUBIO OMILJENU BUCKU! Rebel smršala čak 45 KG, pa otkrila CAKE kako se skida SALO! Evo šta radi kad joj se JEDE SLATKO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track