FATALNA RUBI POSTALA BAKA S 38 GODINA, NE VOLI BOTOKS I SASVIM JE PRIRODNA: Evo kako danas izgleda omiljena ZLOBNICA iz telenovela
Foto: Printskrin

NEKAD I SAD

FATALNA RUBI POSTALA BAKA S 38 GODINA, NE VOLI BOTOKS I SASVIM JE PRIRODNA: Evo kako danas izgleda omiljena ZLOBNICA iz telenovela

Pop kultura -

Od emitovanja serije "Rubi" prošlo je 18 godina, ali glumica Barbara Mori, koja je tumačila mnogima omiljenu zlicu iz telenovela, od 2004. godine nije se previše promenila. Lepa glumica danas ima 44 godine, već nekoliko godina je baka, a njen Instagram prepun je fotografija kojima dokazuje da joj godine ne mogu ništa. Barbaru Mori prati 2.5 miliona ljudi, a većina njih poznaje je upravo iz serije Rubi koja joj je donela planetarnu slavu.

Barbara Mori je posvetlila kosu, a u međuvremenu se posvetila nešto ozbiljnijim ulogama. Voli da pozira u prirodnim izdanjima, s fanovima deli fotografije iz prirode, ali ne sakriva svoj privatni život. U filmovima i dalje dobija uloge fatalnih lepotica kakva je bila i Rubi.

Rubi, Barba Mori
foto: Printscreen

Glumica, koja je po dedi poreklom Japanka, a po majci Urugvajka baskijskog porekla, smatra se jednom od najlepših Meksikanki. Zaslužna za to je i njena prirodna lepota, ali i harizma koja je isijavala i sa malih ekrana 2004. dok je publika u Srbiji uživala u avanturama zločeste Rubi.

Barbara, što na japanskom jeziku znači "šuma", karijeru je počela kao manekenka, a onda je na TV Asteka počela sa serijom uloga u latinoameričkim serijama.

Uloga čuvene Rubi je jedna od njenih najpoznatijih i ova rola donela joj je nagradu za najbolju žensku ulogu magazina TV "Novelas" za 2004/05.

Barbara se naradila, vredno je snimala svih ovih godina, pa se na listama serija i filmova u kojima je igrala nalaze naslovi: "Luna", "Mirada de mujer", "Por siempre", "Viento en Contra".

Međutim, poput Rubi, nije imala toliko sreće u ljubavi.

Od 2016. do 2017. bila je u braku sa glumcem Kentom Rejem Sigmanom (on je brat prelepe glumice Stefani Sigman).

Brak nije dugo potrajao, kao ni njena veza sa političarem Serhijem Majerom sa kojim ima sina Serhija Majera Morija (21), koji je poput mame veoma mlad dobio ćerku.

Serhio je 2016. sa suprugom, manekenkom Natalijom, dobio devojčicu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:36

POPULARNA GLUMICA MAMA DVOJE DECE BRUTALNO IZGLEDA Zagazila u PETU DECENIJU, ne koristi ŠMINKU, a sad otkrila kako održava kilažu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track