GROM UDARIO AVION POZNATE PEVAČICE! Zbog ovoga krenuli u Paragvaj, pa doživeli NESREĆU: Porodica i prijatelji su bili sa njom!
Foto: Shutterstock

za dlaku

GROM UDARIO AVION POZNATE PEVAČICE! Zbog ovoga krenuli u Paragvaj, pa doživeli NESREĆU: Porodica i prijatelji su bili sa njom!

Pop kultura -

Avion u kojem je bila pop zvezda Majli Sajrus pogodila je munja, zbog čega je morala prinudno da sleti.

Pevačica je letela za Paragvaj zajedno sa svojom porodicom, prijateljima i bendom kako bi nastupila na poslednjem koncertu svoje južnoameričke turneje kada je avion u kojem su bili zahvatila oluja, pa je morao prisilno da sleti. U videu koji je podelila na Instagramu Majli je otkrila šokantni trenutak kada je avion pogodio grom. U videu se čuju i putnici kako uzdišu od šoka, dok se kabina trese od udara groma.

- Naš je avion zahvatila velika neočekivana oluja i pogodio ga je grom. Moja posada, bend, prijatelji i porodica, koji su putovali sa mnom, sigurni su nakon prisilnog sletanja- napisala je pevačica u opisu objave na Instagramu, a kasnije je podelila sliku oštećenja na avionu, na kom se jasno može videti oštećenje i tragovi gorenja.

- Nažalost, nismo uspeli sleteti u Paragvaj- rekla je pevačica koja je trebalo da nastupa drugog dana festivala "Asunciónico", koji se održava prvi put u tri godine. Organizatori festivala u međuvremenu su potvrdili da Majli neće nastupati na festivalu.

Majli Sajrus
foto: Printscreen Instagram

Njen let polazio iz Bogote u Kolumbiji, gde je nedavno nastupila u sklopu svoje turneje "Attention", a posljednjih nedelju dana Majli se takođe pojavljivala na festivalima "Lollapalooza" u Čileu i Argentini.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:26

Saobraćajna nesreća kod Bora

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track