NESREĆA IZ DETINJSTVA OBELEŽILA GA JE ZA CEO ŽIVOT! Ovo je tajna ožiljka Miodraga Dragičevića: Zbog toga je morao na OPERACIJE!
Foto: ATA Images

TAJNA

NESREĆA IZ DETINJSTVA OBELEŽILA GA JE ZA CEO ŽIVOT! Ovo je tajna ožiljka Miodraga Dragičevića: Zbog toga je morao na OPERACIJE!

Pop kultura -

Popularni glumac Miodrag Dragičević u početku je bio poznat po svojoj pet godina starijoj sestri, koja je takođe uspešna glumica Tamari Dragičević.

Ipak, nakon uloge u seriji "Čizmaši" vrlo brzo je usledio ogroman broj drugih uloga ko je su ga postavile na glumačko nebo Srbije. U svojim brojnim glumačkim nastupima Miša je pokazao neverovatan talenat, posvećenost i sposobnost da promeni lik, ali je svima i danas najprpoznatljiviji po svom čuvenom ožijku.

Miodrag Dragičević
foto: ATA Images

Veliki broj kolega i fanova u početku ga je prepoznavala samo po oznaci na licu koja ga prati još od detinjstva.

- Kada sam snimio samo „Čizmaše“, mnogi nisu znali kako se zovem, ali su me prepoznavali baš po tom ožiljku. Daleko od toga da mi je smetalo. Kada sam bio mali, pao sam u vrtiću i povredio se, pojavio se hematom, usledile su operacije i na kraju mi je ostao zaštitni znak - otkrio je Miodrag, a prenosi "Hello".

Miodrag Dragičević, Olivera Bacić
foto: Printscreen/Instagram/oly_faith_

Ožiljak ovog glumca samo je doprineo njegovom šarmu i njegovom lepom licu dodao je oznaku žestokog momka o kakvom mnoge dame sanjaju.

Podsetimo, glumac Miodrag Dragičević i njegova supruga i koleginica Olivera Olja Bacić nedavno su postali roditelji devojčice, kojoj su dali ime Vasilija.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:30

Glumac Bjelogrlić IZJAVIO DA NIJE KRIV u slučaju koji se vodi protiv njega za napad na Predraga Antonijevića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track