SAMO JOŠ OVO NIJE BILA! KIM KARDAŠIJAN OTVARA ADVOKATSKU KANCELARIJU: Uči danonoćno, a evo zašto je odlučila da se baci na knjigu!
Foto: Profimedia

zagrejala stolicu

SAMO JOŠ OVO NIJE BILA! KIM KARDAŠIJAN OTVARA ADVOKATSKU KANCELARIJU: Uči danonoćno, a evo zašto je odlučila da se baci na knjigu!

Pop kultura -

Kim Kardašijan je opet potvrdila da postoji rola u životu koju mora da odigra i da se nada da ljudi početi da je shvataju mnogo ozbiljnije. To je uloga advokata.

Kim Kardašijan
foto: Profimedia

Rijaliti zvezda, majka, vlasnica preduzeća i akterka brojnih drugih slavnih i neslavnih uloga, posle burnog razvoda od repera Kanjea Vesta, u najnovijem intervjuu za Vogue Hong Kong doslovno je izjavila:

„Sanjam da stvorim uspešnu advokatsku kancelariju, po uzoru na mog oca Roberta Kardašijana, koji je bio poznati advokat“.

Rijaliti zvezda je objasnila da je njen otac značajno uticao da krene njegovim stopama i da neće odustati.

Robert Kardašijan, Dejvid švimer
foto: Profimedia

„Druženje s ocem u njegovoj kancelariji definitivno je uticalo na mene. Želja da radim ovaj posao godinama mi je u duši i jako sam ponosna što ću to sada ostvariti.“

U prethodnim intervjuima, kada su je pitali šta bi volela da radi kad ne snima sebe, uvek je govorila da želi da bude istražitelj mesta zločina ili advokat.

Kim je sada dodala da se zbog toga što postaje advokat čini bližom ocu. U decembru 2021. Kim je prošla prošla početne ispite, što je bio veliki uspeh. Potom je njeno učenje stopirao dugotrajan i buran proces razvoda. Kad se rešila repera, rešila je i da uzme opet knjigu u ruke i zagreje stolicu.

Pit Dejvidson, Kim Kardašijan
foto: Profimedia

Mnogi podržavaju Kimin san, uključujući i dečka Pita Dejvidsona. Dejvidson je nedavno uradio novu tetovažu na kojoj piše „Moja devojka je advokat“. Kažu da se to zove istinskom ljubavlju i podrškom.

Kurir.rs/ Vogue Hong Kong/B.M.

Bonus video:

05:57

Stoji prija što je upoređuju sa porodicom Kardašijan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track