IVI ŠTRLJIĆ POPULARNI VODITELJ SLOMIO SRCE: Spekulisalo se da su bili u vezi mesec dana, a onda je pao GADAN RASKID?! (FOTO)
Foto: Miša Obradović

ostavio ju je?

IVI ŠTRLJIĆ POPULARNI VODITELJ SLOMIO SRCE: Spekulisalo se da su bili u vezi mesec dana, a onda je pao GADAN RASKID?! (FOTO)

Pop kultura -

Glumica Iva Štrljić danas je jedna od najpopularnijih glumica mlađe generacije, a veliku pažnju javnosti stekla je serijom "Igra sudbine", kao i ulogom u seriji "Azbuka našeg života".

Iva je na javnoj sceni već dosta dugo, a malo ko pamti da je na početku svoje karijere bila i voditeljka. Naime, 2007. godine imali smo priliku da je gledamo u emisiji "Dizanje" na televziji "B92".

Iva Štrljić
foto: Sonja Spasić

Ona je tada bila zaljubljena u svog kolegu, a kako se šuškalo sa njim je ušla i u kratku vezu. Naime, pričalo se da je Iva u vezi sa Srđanom Predojevićem, koji je u tom momentu vodio jutarnji program na RTS-u. Ipak, par se rastao posle svega mesec dana, a kako se tada pisalo rastanak nije bio ni najmanje prijatan.

- Iva pati, srce joj je slomljeno. Srđan je za kratko vreme pokazao drugo, očigledno pravo, lice. U početku je bio romantičan i pažljiv, stalno ju je zvao, slao poruke, obasipao je pažnjom- pričao je tada za Press izvor blizak glumici:

Srđan Predojević
foto: Zorana Jevtić

- Međutim, glumica se požalila drugarici da joj se mladić odjednom ne javlja, da je izbegava i ignoriše.

Ipak, niko tada nije znao sa sigurnošću da potvrdi da li je par uopšte zaista i postojao ili su samo bili bliski, a Iva i Srđan to tada nisu hteli da komentarišu, te je prava priroda njihovog odnosa ostala tajna.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:30

Glumica naučila još jedan stari zanat

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track