NE PRODAJEM PAKETE ZA KATARAKTU! Oglasila se Konstrakta zbog korišćenja njenog IMENA za reklamiranje na mrežama i rekla OVO! FOTO
Foto: Damir Dervišagić

iskrena

NE PRODAJEM PAKETE ZA KATARAKTU! Oglasila se Konstrakta zbog korišćenja njenog IMENA za reklamiranje na mrežama i rekla OVO! FOTO

Pop kultura -

Pomama za Anom Đurić Konstraktom i njenom pobedničkom pesmom "In corpore sano" ne jenjava.

Ona je dala bezbroj intervjua, novine i internet stranice su pune vesti o njenoj umetnosti i životu, ali i ponekad dođe i do zloupotrebe što je i ona sama napisala na svojoj Instagram priči.

Konstrakta
foto: Printscreen Youtube

- Iako cenim duhovitost, treba da se zna da ja ne prodajem pakete za kataraktu, niti me je "firma" o tome išta pitao. A da su me pitali predložila bih da se usluga bar nekom pokloni, na primer - stoji u njenom storiju gde se jasnio vidi da je u pitanju ustanova koja ima i pakete koji se odnose na operaciju katarakte.

Konstrakta, Instagram stori
foto: Printscreen/Instagram

Tu je takođe, isplivala i Anina humana strana jer, kao što piše u storiju, ona bi im rekla da tu uslugu nekom poklone.

Sa druge strane, podelila je i "reklamu" sa pijace koja je bila poprilično duhovita i potpuno "ubola" suštinu.

Konstrakta, instagram stori
foto: Prinscreen/Instagram

Inače, ona je osvanula i na Tik Toku.

- Zdravo, moje ime je Konstrakta i predstavljaću Srbiju na ovogodišnjoj Evroviziji. Shvatila sam da je ostalo još samo 50 dana do takmičenja, pa vam predlažem da pročitate tekst pesme "In corpore sano", tako se zove moja pesma, i da "zakopate duboko", pa u Torinu možemo zajedno odgovoriti na neka pitanja o njoj - poručila je srpska predstavnica.

Ovaj snimak objavljen je na zvaničnom Tiktok nalogu Evrovizije, a u opisu je srpska pevačica opisana izuzetno lepim rečima.

- Shvatili smo da je Konstrakta jedna od "najkul" osoba ikada. Neka vam ruke budu čiste i slavite odbrojavanje do početka Evrovizije - piše na zvaničnom nalogu Evrovizije.

Konstrakta, inače, u pomenutom snimku pere ruke, što je sastavni deo performansa koji izvodi uz pesmu "In corpore sano".

@eurovision It has came to our mind that Konstrakta is one of the coolest people ever ???? Keep your hands clean and celebrate the countdown to #Eurovision2022! #ESC2022 #Eurovision ♬ original sound - Eurovision

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:51

Vodopad Hukou u proleće

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track