DOK SU SVE OČI BILE UPRTE U SMITA I ROKA, SVIMA PROMAKLO OVO PONIŽENJE: Voditeljka UVREDILA glumicu na OSKARIMA! Evo šta je rekla!
Foto: Printscreen Twitter

NEPRIMERENO

DOK SU SVE OČI BILE UPRTE U SMITA I ROKA, SVIMA PROMAKLO OVO PONIŽENJE: Voditeljka UVREDILA glumicu na OSKARIMA! Evo šta je rekla!

Pop kultura -

Održana je 94. po redu dodela Oskara, na kojoj je čuvenu statuu za najbolji film odneo film "CODA", a slavili su i Vil Smit, koji je osvojio Oskara za najbolju glavnu mušku ulogu, kao i Džesika Čestejn za najbolju glavnu žensku ulogu. Spisak dobitnika Oskara dug je i nekima očekivan, a nekima ne, ali ono što je posebno zanimljivo su zabavni i ponekad pomalo neprijatni trenuci s dodele, koji su usled skandala šamaranja Krisa Roka od strane Vila Smita pali u senku.

BuzzFeed je prikupio zanimljiva dešavanja iz kulisa dok su sve oči bile uprte u Krisa Roka i Vila Smita.

Pre početka svečane dodele Oskara, slavni glumac Entoni Hopkins svoje obožavatelje je počastio svojim plesom - koji nas je podsetio na Hanibala Lektora.

Gledaocima je zasmetalo koliko "uživo" događaja zapravo nije išlo uživo.

"Džesika Čestejn daje intervju, a piše 'uživo' na dnu ekrana. Znamo da je u dvorani i da navija za to da 'The Eyes of Tammy Faye' osvoji Oskara za šminku i frizuru. Akademija to više nikada ne bi smela da uradi", glasio je komentar na Tviteru.

Kamere su snimile i neprijatan trenutak, kada je Džesika Čestejn uputila pomalo čudan pogled voditeljki Ejmi Šumer nakon što je ova rekla "Vratila sam se."

Ovogodišnju dodelu Oskara vodile su tri komičarke - Ejmi Šumer, Redžina Hol i Vanda Sajkes, a u jednom trenutku je Redžina izjavila: "Već se dve godine nosimo s pandemijom kovida-19, zbog koje je nekim ljudima bilo jako teško."

Ejmi Šumer se na to nadovezala: "Mislim, pogledajte samo kako Timoti Šalame izgleda", pokazujući pritom na Džej Kej Simonsa.

Glumica Lupita Njongo rekla je Rut Karter, nakon što je ova pogrešila svoj tekst za vreme prezentovanja: "To si ti."

Reditelja filma "Drive My Car" Rjusukea Hamagutija prekinula je muzika, ali je on istrajao u nastavku svog govora i rekao: "Samo još jedan minut!"

Jedna od šala koja se baš i nije svidela publici na dodeli Oskara bila je šala na račun glumice Kirsten Danst. Naime, Ejmi Šumer je došla do Danst i odlučila je da je pomeri s njenog mesta, objašnjavajući da je ona jedna od onih koji "samo popunjavaju stolicu" na dodeli. Džesi Plemons, suprug Kirsten Danst, na to joj je odgovorio: "Znaš li da je to moja supruga?"

(Kurir.rs/ Jutarnji.hr)

Bonus video:

00:56

Inostrani horor film snimljen na brojnim lokacijama u Srbiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track