ZAHVALJUJUĆI JEDNOSTAVNOJ ISHRANI IZGLEDA KAO BOMBA: Glumica Megan Foks svakog jutra jede OVO, a evo čemu joj služi JABUKOVO SIRĆE
Foto: Printscreen

NJEN LIČNI TRENER OTKRIVA

ZAHVALJUJUĆI JEDNOSTAVNOJ ISHRANI IZGLEDA KAO BOMBA: Glumica Megan Foks svakog jutra jede OVO, a evo čemu joj služi JABUKOVO SIRĆE

Pop kultura -

Harli Pasternak, personalni trener glumice Megan Foks, otkrio je za magazin "Insider" plan njene ishrane zahvaljujući kojem izgleda zadivljujuće. Kako je naveo, glumica svoj dan započinje doručkom bogatim proteinima, vlaknima i zdravim mastima.

"Megan jede belanjca i ovsene pahuljice. Nezaobilazan deo njenog doručka su bademi jer ovi orašasti plodovi imaju najveću količinu vlakana, vitamina E i B2. Zbog ovih namirnica je sigurna da će biti sita narednih nekoliko sati", objasnio je trener.

Megan Foks
foto: Profimedia

Ne pije alkohol i energetska pića, a u jednom intervjuu otkrila je da je kafa njen jedini "porok". Kada je reč o ručku, uglavnom jede salatu s piletinom ili lososom.

"Ona obožava losos i jede ga barem jednom dnevno. Takođe ima običaj naručiti naručiti sašimi od lososa, salatu od krastavaca i miso supu", rekao je trener.

Megan Foks
foto: Profimedia

Jabukovo sirće je takođe važan deo Meganine ishrane, naročito kada se fokusira na gubitak kilograma, a s obzirom na to da obožava japansku hranu, za večeru najčešće jede suši.

Ima dve planirane "užine" dnevno: jednu između doručka i ručka, i drugu između ručka i večere. Trener za nju priprema smutije.

"Njen favorit je crveni smuti napravljen od bobičastog voća, proteinskog praha i bademovog mleka", otkrio je on.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:06

Lampaš: Dijeta asocira ljude na izgladnjivanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track