USMRTIO KOLEGINICU NA SETU, PROŠAO PAKAO, A SAD STIŽU NAJRADOSNIJE VESTI: Alek Boldvin čeka SEDMO DETE, a evo kako je to saopštio
Foto: Profimedia

RADOST U PORODICI

USMRTIO KOLEGINICU NA SETU, PROŠAO PAKAO, A SAD STIŽU NAJRADOSNIJE VESTI: Alek Boldvin čeka SEDMO DETE, a evo kako je to saopštio

Pop kultura -

Nakon najmračnijeg perioda u karijeri i životu, glumac Alek Boldvin i njegova supruga Hilarija Boldvin očekuju sedmo dete.

Hilarija je srećnu vest potvrdila na Instagramu, gde je objavila video na kojem se ona i Alek igraju s njihovo šestoro dece uz poruku.

"Nakon mnogih uspona i padova u proteklih nekoliko godina, imamo uzbudljiv uspon i veliko iznenađenje: još jedan Boldvinito dolazi ove jeseni. Bili smo prilično sigurni da je naša porodica kompletna, ali smo i više nego zadovoljni ovim iznenađenjem. Delim s vama trenutak kada smo rekli deci - kao što vidite, jako su uzbuđeni", kazala je.

Par je o srećnoj vijesti govorio i za People, istakavši da jedva čekaju rođenje deteta.

"Jedna od najlepših stvari koje su moja deca iskusila sa velikom porodicom je kako ljubav može da raste sa svakim novim članom porodice. Naš kapacitet da volimo nastavlja da se širi i jedva čekamo da zagrlimo našeg novog mališana ove jeseni", dodali su.

Podsetimo, Alek Boldvin je u oktobru prošle godine slučajno usmrtio koleginicu sa seta filma "Rust", kada su u pištolju koji je bio rekvizit za film bili pravi umesto lažnih metaka. Istraga je još uvek u toku.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:08

MIODRAG DRAGIČEVIĆ SLAVI ROĐENJE NASLEDNICE: POCEPALI MU MAJICU, ISPLIVALI SNIMCI, GLUMAC VAN SEBE OD SREĆE! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track