NA IMANJU VILA SMITA UOČEN DRON, ODMAH INTERVENISALA POLICIJA: Evo šta su rekli i ko ga je MOŽDA poslao!
Foto: Profimedia

SKANDAL NE JENJAVA

NA IMANJU VILA SMITA UOČEN DRON, ODMAH INTERVENISALA POLICIJA: Evo šta su rekli i ko ga je MOŽDA poslao!

Pop kultura -

Glumcu Vilu Smitu neko je poslao dron na imanje u Kazablanki. Policija je odmah stigla na mesto događaja, ali nisu potvrdili ko je prijavio dron, piše NY Post.

- Upravo smo poslali jedinicu da pokuša da locira dron i da proveri šta se uopšte tamo dešava. Već pri dolasku prvih policajaca dron je napustio područje. Nisu mogli da ga lociraju. Treba videti ima li paparaca - kratko su objasnili iz policije, te dodali da su to mogli da pošalju i glumčeve komšije.

Vil Smit, Kris Rok, Oskar 2022, šamar
foto: Profimedia

Smitova vila u Kazablanki prostire se na neverovatnih 967 metara kvadratnih stambene površine, a imanje su navodno platili 11,3 miliona dolara. Vil, ali i njegova supruga Džejda Pinket Smit, ovih dana su u središtu pažnje zbog Smitovog fizičkog nasrtaja na komičara Krisa Roka.

Podsetimo, Vil Smit je burno reagovao na dodeli Oskara nakon što je Rok Džejdu uporedio s G.I Jane, akcijskom junakinjom istoimenog filma, koju je 1997. godine glumila Demi Mur obrijane glave. Džejdu su uoči vređanja snimile kamere, pa se jasno moglo videti koliko joj je zloban komentar zasmetao.

šamar, Oskar, Vil Smit, Kris Rok, Džejda Pinket Smit
foto: Youtube Printscreen

Inače, Džejda se već godinama bori s alopecijom od koje gubi kosu. O svom stanju progovorila je nedavno.

- Upravo zbog toga danas osećam veliku slobodu. Ne zanima me šta ljudi misle o mojoj ćelavosti jer meni se sviđa i ja to volim - naglasila je Smit.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:45

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit zavalio šamarčinu Krisu Roku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track