MISTERIJA O SMRTI GLUMCA KOG SVI OBOŽAVAJU: Izabrao datum SVOG UMIRANJA, a sad se ceo svet pita SAMO JEDNO!
Foto: Profimedia

ODLUČIO SE ZA EUTANAZIJU

MISTERIJA O SMRTI GLUMCA KOG SVI OBOŽAVAJU: Izabrao datum SVOG UMIRANJA, a sad se ceo svet pita SAMO JEDNO!

Pop kultura -

Francuska filmska zvezda Alen Delon (86) odlučio se za eutanaziju, ne želeći da dočeka nemoć poznog doba.

Da ne želi da umre u mukama koje nose sa sobom godine života, glumac je i ranije govorio, a kako su preneli francuski mediji, to se trebalo dogoditi 26. marta

- Ostariti je sr*nje! A mi tu ne možemo ništa. Gubimo izgled i vid, dignemo se na noge i osećamo se kao da je*eni gležanj boli. Muke su strašne - rekao je slavni glumac za francuske medije.

Alen Delon
foto: Profimedia

Glumac je na društvenim mrežama opravdao svoju odluku da sebi oduzme život procesom eutanazije, koja je legalna u nekim evropskim zemljama, poput Švajcarske, gde on živi.

- Odluku sam doneo davno. Mislim da je moj život bio lep, ali i veoma težak. Nikada nisam voleo da starim, svi ovi bolovi i teškoće sa kojima se svakodnevno suočavam čine me nepokretnim - napisao je Delon na svom Instagram profilu.

Podsetimo, Alen je doživeo moždani udar 2019. godine i već je u nekoliko navrata govorio o eutanaziji.

Alen Delon
foto: Profimedia

- Mislim da je to najlogičnija i najprirodnija stvar. Od određenog uzrasta, od određenog trenutka, imamo pravo da odemo mirno, bez bolnica, injekcija i sličnih stvari - rekao je Delon za TV5 Monde 2021.

Dan pre nego što je rečeno da će se obaviti eutanazija, na Instagram profilu slavnog glumca objavljena je fotografija uz opis:

- Želim da se zahvalim svima koji su me pratili godinama i davali mi veliku podršku. Nadam se da će budući glumci u meni naći primer ne samo na radnom mestu, već i u životu. Hvala, Alen Delon - stoji u objavi glumca, a nakon toga više se nije oglašavao. Još nema informacije o tome da li je eutanazija odrađena ili nije, a da li je glumac ipak odlučio da nastavi sa svojim životom ili je odluka o smrti bila definitivna, prava je misterija i za sada je još uvek nepoznata.

(Kurir.rs/ Informer)

Bonus video:

03:08

AMERIKANAC BI VOLEO DA JE SRBIN! Glumac se za vreme pandemije preselio u Beograd, HOĆE DA FILMOVIMA PROMENI SLIKU O NAŠEM NARODU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track