OTKRIVENO KO JE KONSTRAKTIN OTAC: Bio je na VAŽNOJ FUNKCIJI '90-ih, a evo o kome se radi
Foto: Printscreen YT

MALO JE POZNATO

OTKRIVENO KO JE KONSTRAKTIN OTAC: Bio je na VAŽNOJ FUNKCIJI '90-ih, a evo o kome se radi

Pop kultura -

U jednoj od svojih novih pesama Konstrakta pominje selo Glibovac i baš nam odatle stižu vesti o njenoj porodici. Naime, nekadašnji ministar informisanja u Vladi SRJ i član Socijalističke partije Srbije Slobodan Ignjatović otac je naše predstavnice na Pesmi Evrovizije Ane Đurić Konstrakte.

Navode o Konstraktinom ocu je potvrdila Snežana Vučetić, devojačko Ignjatović, Konstraktina rođaka iz Glibovca.

Ana Đurić, Konstrakta
foto: Nenad Kostić

- Slobodan Ignjatović mi je stric, s Konstraktom sam se videla još kad smo bile deca. Oni nikad u Glibovcu i nisu živeli. Sve najbolje mogu da kažem za njih, ponosni smo na njen uspeh, ipak je naše gore list. Moj stric je bio ministar informisanja, ali ne sećam se tačno tog perioda, pa ne mogu da vam kažem ni koliko je bio na funkciji. Bio je u SPS - kaže Vučetićeva u razgovoru za Republiku.

Slobodan Ignjatović je bio funkcioner Socijalističke partije Srbije, kao i nekadašnji savezni ministar informisanja (Vlada SRJ), međutim kratko je bio na toj funkciji. Bivši je urednik lista Politika ekspres kao i novinar TV Politike i direktor TV Beograd.

Ana Đurić Konstrakta, Konstrakta
foto: Damir Dervišagić

Rodom je iz sela Glibovac kod Velike Plane, a iako godinama živi u Beogradu, ceo kraj zna njega i njegovu porodicu. Izvori iz ovog sela su rekli da nemaju nijednu ružnu reč da kažemo za njih.

(Kurir.rs/ Republika)

Bonus video:

05:54

Konstrakta BRUTALNO ISKRENA: Nemam više vremena da budem Ana, sad sam Konstrakta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track