KOLEGE OČAJNE ZBOG BOLESTI BRUSA VILISA: Najveću PODRŠKU mu pružio slavni glumac s kojim se JAVNO SVAĐAO! (FOTO)
Foto: Vertical Ent / Planet / Profimedia

SVI SE MOLE ZA NJEGOV OPORAVAK

KOLEGE OČAJNE ZBOG BOLESTI BRUSA VILISA: Najveću PODRŠKU mu pružio slavni glumac s kojim se JAVNO SVAĐAO! (FOTO)

Pop kultura -

Brusu Vilisu dijagnostikovana je afazija, zbog čega se povlači iz glume, a njegova porodica vest je potvrdila na Instagramu. Brojne njegove kolege oglasile su se po pitanju njegove bolesti i ističu kako se mole za njegovo ozdravljenje, a među prvima je o tome javno progovorio Silvester Stalone.

"Poznajemo se već dugo vremena. Molim se za tebe i za tvoju predivnu porodicu", napisao je na društvenim mrežama legendarni glumac. 75-godišnji Stalone je uz poruku objavio niz njihovih zajedničkih fotografija.

Stalone i Vilis su se zajedno pojavili u filmskom serijalu "The Expendables", zbog kojeg su se prvi put i javno posvađali. Sve se odvilo nakon što je Vilis odbio da se pojavi u trećem nastavku, te je istakao da se s producentima nije dogovorio oko honorara. Zamenio ga je Harison Ford, a Stalone je nakon toga uputio Brusu besnu poruku. Nije prošlo puno vremena pre nego što su se pomirili, te je Stalone istakao kako su dugogodišnji prijatelji.

Reditelj M. Najt Šajamalan na Tviteru je pružio podršku Vilisu. "Imam puno ljubavi i poštovanja za svog velikog brata Brusa Vilisa. Znam da mu porodica daje snagu i podršku. On će uvek biti onaj heroj s postera koji su bili zalepljeni na mom zidu dok sam bio dečak", istakao je.

Vest o bolesti objavila je njegova porodica na zvaničnom Instagramu Brusove bivše supruge Demi Mur.

"Brusovim neverovatnim obožavateljima, kao porodica smo hteli da podelimo da naš voljeni Brus ima zdravstvene probleme i nedavno mu je dijagnostikovana afazija, koja utiče na njegove kognitivne sposobnosti. Kao rezultat toga, Brus se povlači iz karijere, koja mu je puno značila. Ovo je vrlo izazovno vreme za našu porodicu i cenimo vašu neprekidnu ljubav, saosećanje i podršku. Prolazimo kroz ovo kao jaka porodična zajednica i želimo da njegovi fanovi budu u toku jer znamo koliko vam znači, kao i vi njemu. Kako Brus uvek kaže, 'živnite', i zajedno planiramo da uradimo baš to", stoji u objavi koju su, uz Demi, potpisale i njegova nova supruga Ema Heming Vilis i ćerke Rumer, Skaut, Talula, Mejbel i Evelin.

"Vašoj porodici šaljem svu ljubav danas", napisala je ćerka Aleka Boldvina i Kim Besindžer, Ajreland Boldvin. "Šaljem ljubav i snagu vašoj predivnoj porodici", dodala je manekenka Helena Kristensen. Brojne kolege u komentarima su se javile, te su Vilisovoj obitelji dale podršku, uključujući Sindi Kraford, Džulijen Mur i Ritu Vilson.

Iza Brusa Vilisa je bogata karijera, tokom koje je postao sinonim za akcijskog junaka, a neki od njegovih najlegendarnijih filmova su "Umri muški", "Peti element", "Pakleni šund", "Šesto čulo" i mnogi dugi.

(Kurir.rs/ Dnevnik.hr)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track