MALER ZA MALEROM! INCIDENT NA NASTUPU KRISA ROKA: Policija intervenisala SUZAVCEM I HAPŠENJEM! Isplivali uznemirujući snimci
Foto: Profimedia

BAŠ GA JE KRENULO

MALER ZA MALEROM! INCIDENT NA NASTUPU KRISA ROKA: Policija intervenisala SUZAVCEM I HAPŠENJEM! Isplivali uznemirujući snimci

Pop kultura -

Kris Rok ne može da uhvati ni trenutak mira zadnjih dana. Nakon što ga je Vil Smit ošamario na dodeli Oskara, sada je, na njegovom prvom nastupu nakon dodele Oskara, poprskan suzavcem i uhapšen jedan gledalac iz publike.

Komičar je naime nastupao u pozorištu "Wilbur" u Bostonu, a snimci napravljeni ispred pozorišta prikazuju muškarca koji se bori s policajcima pre nego što biva oboren na tlo i vezan lisicama. Muškarac je bio u publici na Rokovom stend-ap šouu, a kada je prekinuo njegov nastup, izbacilo ga je obezbeđenje, nakon čega su ga priveli bostonski policajci.

Portparol policijske uprave u Bostonu potvrdio je za UNILAD da su dvojica posetilaca nastupa udaljena nakon što su odbila da poštuju ​​zahteve za nošenjem maski za lice. Prema njegovim rečima, jedan od muškaraca postao je uznemiren, glasno je vikao, ometao nastup i fizički napadao obezbeđenje.

Osumnjičeni, kojeg je policija identifikovala kao Kejleba Entonija Herda, nastavio je s pokušajima napada na policajce ispred pozorišta, što je jednog policajca primoralo da upotrebi suzavac prilikom privođenja.

Rokovo dugoočekivano prvo javno pojavljivanje nakon šokantnog incidenta na dodeli Oskara dovelo je do toga da je komičar izneo niz prikrivenih referenci na ono što se dogodilo, a da se pritom nije eksplicitno osvrnuo na situaciju niti pomenuo Vila Smita po imenu.

Vil Smit, Kris Rok, Oskar 2022, šamar
foto: Profimedia

"I, kako je prošao vikend? Neću puno s*ati o tome što se dogodilo, pa ako ste to došli da čujete, nastup sam napisao pre ovog vikenda. I još uvek nekako obrađujem ono što se dogodilo tako da ću u jednom trenutku pričati o tom s*anju. I biće ozbiljno i biće smešno, ali sada ću pričati neke viceve", rekao je Rok na početku nastupa, a kasnije te večeri demantovao je da su se on i Smit pomirili nakon incidenta.

"Nisam ni sa kim razgovarao, uprkos onome što ste čuli", rekao je komičar.

Vil Smit mu se javno izvinio

Iako nisu razgovarali, Smit mu se javno izvinio u objavi na Instagramu.

"Nasilje u svim svojim oblicima je otrovno i destruktivno. Moje ponašanje na sinoćnoj dodeli Oskara bilo je neprihvatljivo i neoprostivo. Šale na moj račun deo su posla, ali šala o Džejdinom zdravstvenom stanju bila je prevelika za mene i reagovao sam emotivno", započeo je Smit.

"Želim da ti se javno izvinim, Kris. Nije bilo u redu i pogrešio sam. Neprijatno mi je i moji postupci nisu ukazivali na muškarca kakav želim da budem. Nema mesta nasilju u svetu ljubavi i dobrote. Takođe bih se želeo da se izvinim Akademiji, producentima emisije, svim učesnicima i svima koji su gledali širom sveta.

Želeo bih da se izvinim porodici Vilijams i svojoj porodici 'Kralj Ričard'. Duboko žalim što je moje ponašanje ukaljalo ono što je inače bilo predivno putovanje za sve nas. Radiću na sebi. Iskreno, Vil", napisao je Smit na Instagramu.

(Kurir.rs/ Index.hr)

Bonus video:

00:45

SKANDAL NA DODELI OSKARA: Vil Smit zavalio šamarčinu Krisu Roku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track